Culinair Ontdek Alkmaar arrangement – 3 Dagen genieten in een voormalige Gevangenis

Bij dit Culinair Ontdek Alkmaar arrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een Comfort kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijt
  • 1x Een heerlijk 2-gangen diner op de dag van aankomst

Prijzen:
Zondag tot en met donderdag € 107,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer  – Vrijdag en zaterdag € 122,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer (december t/m maart)
Zondag tot en met donderdag € 117,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer  – Vrijdag en zaterdag € 132,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer (oktober t/m november en april t/m mei)
Zondag tot en met donderdag € 132,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer  – Vrijdag en zaterdag € 152,50 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer (juni t/m september)

Toeslagen:
Toeristenbelasting
Upgrade Deluxe kamer € 20 per kamer per nacht
Upgrade Superior kamer € 30 per kamer per nacht

De prijs van dit culinair ontdek Alkmaar arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek Alkmaar

Voor de cultuursnuivers onder ons is dit boutique hotel de perfecte locatie. Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee en bruisend Amsterdam geniet u hier heerlijk van een paar daagjes weg. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Hotelfaciliteiten

Met faciliteiten als Chromecast, een flatscreen televisie en een Nespressomachine op de kamer, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid garandeert het hotel een ontspannen verblijf. Leuke bezienswaardigheden als de Alkmaarse kaasmarkt en een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maakt een heerlijk weekendje weg in eigen land meer dan comfortabel. 

Bijzonder overnachten

Tijdens uw verblijf verblijft u in één van onze moderne kamers. 

Comfort kamer: Ook bekend als de isoleercel- of celblok kamers. De comfort kamer beschikt over een doublebed met inloopdouche. De kamer is ongeveer 15m2.
Deluxe kamer: De Deluxe kamer beschikt over een twinbed en een badkamer met inloopdouche. De kamer is ongeveer 22m2
Superior kamer: De Superior kamer beschikt over een twinbed en een badkamer met inloopdouche. De kamer is ongeveer 28m2