Culinair genieten in Doetinchem – 4-gangen Proeverij van Chef Bas

Bij het Culinair genieten in Doetinchem is inbegrepen:

 • Favoriete gerechten van Chef Bas
 • 4 gangen en per gang 2 gerechtjes per persoon

Prijs: € 39,50 p.p exclusief drank en bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van het Culinair genieten in Doetinchem arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Proeverij van Chef Bas

Kom in het gemoedelijke Doetinchem genieten van de favoriete gerechten van Chef Bas. De gerechten worden in 4 gangen geserveerd. Wilt u culinair genieten, dan is dit een echte aanrader! Onze sfeervolle Foodbar is gelegen in hartje Doetinchem. Laat u verrassen tijdens een heerlijk culinaire avond uit. Per gang proeft u per persoon 2 heerlijke gerechtjes. Echt een aanrader!

Foodbar in het centrum van Doetinchem

Onze Foodbar staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 20 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Bij ons geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Voor koffie of thee met heerlijke patisserie, loungen & lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechtjes.

Hoofdstad van de Achterhoek

Onze Foodbar is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De Foodbar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt u genieten van koffie of thee,  lekker te gaan lunchen of in de avond gezellig te dineren. Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. De stad ligt aan de Oude IJssel. In Doetinchem is van alles te ontdekken. De stad wordt gekenmerkt door historische gebouwen zoals kasteel Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Naast de historische gebouwen staat Doetinchem bekend als een stad om heerlijk te winkelen of te genieten in gezellige cafés en restaurants. 

Combineer uw avondje uit met een wandeling of shop 's middags in het gezellige Doetinchem.

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
2 reviews
 • 10
  Antoine Winkelman

  bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!

 • 10
  Antoine Winkelman

  bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!