CSI spelprogramma in Giethoorn – Spannend bedrijfsuitje

Bij dit CSI spelprogramma in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 Koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  • Rondvaart 2 uur
  • Koffietafel met kroket
  • CSI spelprogramma Giethoorn
  • Barbecue of 3-gangendiner bestaande uit groentesoep/varkenshaas champ. room of zalmfilet met bijpassend garnituur en ijs na)

Prijs: € 79,50 p.p. op basis vanaf minimaal 15 personen

De prijs van dit CSI Spelprogramma in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

CSI spelprogramma in Giethoorn

Stap in de fascinerende wereld van de misdaadonderzoekers met onze unieke CSI-ervaring in Giethoorn. Vanaf medio 2013 kunt u zelf deelnemen aan deze spannende en interactieve beleving, waarin u onder begeleiding van professionals op zoek gaat naar de waarheid achter een misdaad.

In het pittoreske en waterrijke Giethoorn wordt u meegenomen naar de plaats delict, waar u de rol van een echte crime scene investigator op u neemt. Gewapend met diverse technieken en hulpmiddelen, gaat u aan de slag om de ware toedracht van het misdrijf te achterhalen en de moordenaar te ontmaskeren.

Het programma:

10.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom

11.00 uur Een rondvaart door Giethoorn, over het meer ’t Bovenwijde en natuurgebied De Wieden

13.00 uur Bij terugkomst wordt er een uitgebreide koffietafel met kroket geserveerd.

14.00 uur CSI spel Giethoorn

17.00 uur Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangendiner/barbecue/buffet in ons restaurant. Voor de kinderen wordt een kinder 3-gangenmenu geserveerd of zijn er kinderplates mogelijk naast het buffet)