Crime Vriendenweekend in Giethoorn – Escapegame, moordspel en varen in Giethoorn

Bij dit Crime vriendinnenweekend in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Boerenbrok
  • 2 Overnachtingen in een lodge
  • 2x Ontbijt
  • Build Your Own Burger
  • The Bomb spel
  • Hacked the game
  • 2 uur Fluistervaren
  • VR- Murdercase spel
  • High burger, high wine of een barbecue

Prijs: vanaf € 275,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen (afhankelijk van de periode).
Dit arrangement is mogelijk voor minimaal 4 personen en maximaal 24 personen.

De prijs van dit Crime Vriendenweekend in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendenweekend in Giethoorn

Giethoorn five-O Vriendenweekend. Zijn jullie gek op een spannend  en hilarisch weekendje weg met lekker eten en vooral genieten vanaf 1 locatie? Kom naar Giethoorn en beleef het Vriendenweekend voor de fanatieke spelletjes spelers die ook niet vies zijn van een lekkere Burger en chillen op het water. Treed toe bij TASKE FORCE GIETHOORN FIVE O.

Programma Cirme weekend - Five-O

Vrijdag
17:00 uur: U wordt ontvangen in ons eetcafe waar u de eerste instructies van Mc Garret onder het genot van een drankje. Vervolgens kunt u met de verkregen sleutels uw lodges betrekken.
19:00 uur: Alvorens jullie een 2e instructie krijgen, wordt het Build Your Own Burger geserveerd.
20:00 uur: De 1e opdracht is begonnen. Jullie moeten proberen zoveel mogelijk bommen binnen 60 minuten onschadelijk te maken. Lukt het jullie om deze opdracht tot een goed einde te brengen?

Zaterdag
Het ontbijt wordt rond 09:00 uur bij uw lodge gebracht en u ontvangt een envelop met verdere instructies.
10:30 uur: U meldt zich bij ons eetcafe om op zoek te gaan naar een Hackersbende die actief is in Giethoorn. De opdracht is simpel, zorg ervoor dat de identiteitshack binnen 90 minuten ongedaan wordt gemaakt, anders dan breekt de chaos uit in het toeristische Giethoorn.
12:30 uur: Geen tijd te verliezen. Jullie stappen in de fluisterboot voor een surveillance tocht van 2 uur door Giethoorn onder het genot van een picknick om te kijken of er enige schade is toegebracht.
14:30 uur: Even tijd om bij te komen van alle inspanningen.
17:30 uur: U wordt verwacht in het eetcafe voor de laatste opdracht : Een echte Murdercase. Los met behulp van virtual reality de moord op. The murdercase dient in 4 rondes te worden opgelost. Tussen de rondes door kunt u genieten van een high burger, high wine of barbecue.

Zondag
Het ontbijt wordt rond 09:00 uur naar de lodge gebracht.
De dag is ter vrije besteding en kunt u nog vrij gebruik maken van de fluistersloep (apr-okt). U kunt op ieder gewenst tijdstip uitchecken, uiterlijk 20.00 uur.

Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build Your Own concept biedt het eetcafe ook leuke varianten als High burger, Beer en Burgers en een burgerproeverij aan.

U kunt ook leuke activiteiten in Giethoorn toevoegen.