Crime City Rotterdam – Stadsspel in Zuid Holland

Bij deze City Crime Game in Rotterdam is inbegrepen:

 • Professionele begeleiding
 • 1 consumptie en versnapering
 • GPS Smartphones
 • Portofoons
 • Leuke prijs voor het beste team
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 27,50 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 12 personen. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement in Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Crime City Game Rotterdam

Maak in Rotterdam kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events. Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van smartphones en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van Crime City kunt u ook kiezen voor Monopoly City Game.

Hoe werkt Crime City?

Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende? Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Een bloedstollende race!

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
 • 9
  Anoniem

  Erg leuke activiteit, goed geregeld, fijne begeleiding, duidelijke uitleg. Kon bijna niet beter. Het was midden in de stad in Rotterdam, perfect voor het vrijgezellenfeest wat we hadden.