Cocktail workshop in de stad Groningen

Bij deze Cocktail workshop in de stad Groningen is inbegrepen:

  • Cocktailworkshop onder begeleiding van een professionele barman

Prijs: € 24,50 p.p. bij een minimale deelname van 8 personen.

De prijs van deze Cocktail workshop in de stad Groningen is geldig tot en met 31 december 2023.

Shake uw eigen cocktail

Wist u cocktails op dit moment de horecatrend zijn? U kunt het zo gek niet bedenken of er is cocktail van. Leer onder begeleiding van een professionele barman met een groep vrienden of collega's vanaf 8 tot ca. 30 personen uw eigen cocktails shaken. Leef u uit in het mixen, shaken, schenken en natuurlijk ook het proeven van verschillende cocktails. Inclusief alle drankjes.

Begeef u in de wereld van de cocktails

In de stad Groningen kunt u samen met uw vrienden of collega's zelf uw eigen cocktails shaken. Tijdens de workshop leert u alles over de cocktails van een Mojito tot een klassieke Margarita.

Leer hoe u ze maakt, welke ingrediënten erin gaan en hoe u ze dient te presenteren. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk hoe u ze drinkt! Onder begeleiding van een professionele barman maakt u binnen no time de lekkerste cocktails.

Genieten van heerlijke Cubaanse/ Caribische keuken

Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vindt u terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die de schrijver op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Ilse

    Super leuke workshop en overheerlijke cocktails