Bombsquad groepsuitje in Giethoorn met High Burger – Ontmantel de tijdbom

Bij dit Bombsquad groepsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  • Bombsquad spel
  • 2-gangen High burger (of high tea/wine/beer)

Prijs: vanaf € 39,50 p.p. 
Minimaal aantal personen is 4.

De high burger kan ook vervangen worden door een high tea. Wilt u liever een barbecue (in 2-gangen geserveerd) dan is dat ook mogelijk.

De prijs van dit Bombsquad groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Bombsquad in Giethoorn - Origineel groepsuitje

Ga op missie met je vrienden of familie en probeer in 4 sessies van 20 minuten zoveel mogelijk bommen te ontmantelen. De Bomb is een zenuwslopend groepsspel, waarbij je samen moet werken en communiceren om de bom te ontmantelen. Ontmantel de Tikkende tijdbom en vier je overwinning met onze originele High Burger.

Programmavoorbeeld

U wordt ontvangen in Burgers & Grill in Giethoorn met een warme consumptie en boerenbrok. Aansluitend krijgt u uitleg van The Bomb en speelt u de eerste ronde. Na afloop wordt de eerste gang van de high burger geserveerd. Vervolgens gaat u een 2e poging wagen om zoveel mogelijk bommen onschadelijk te maken. Tijd om even bij te komen met de 2e gang van de high burger. Jullie sluiten af met de finaleronde van the Bomb.

U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze.

De High burger bestaat onder andere uit:

Koud
- Mini donut
- Macarons
- Nachos
- Burger sandwiches

Warm:
- Chicken mini burger
- Black Angus mini burger
- Vegan Mini burger
- Onion rings
- Potato's

Burgers en Grill in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Het de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.