Bierpresentatie met rondleiding door de brouwerij in Den Bosch

Bij deze bierpresentatie is inbegrepen

  • Uitgebreide uitleg over het brouwproces
  • 3 proefglaasjes
  • Kolleke Plankje

Prijs: € 16.00 p.p. op basis van minimaal 8 personen. 

De prijs van deze bierpresentatie is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering op feestdagen.

Bierbrouwerij in Den Bosch

Ben je nog niet bekend met het Kolleke of wil je graag onze diversiteit proeven? Dan is de High Beer Borrel echt iets voor jou. Je proeft maar liefst drie verschillende bieren uit ons assortiment. Om de borrel compleet te maken serveren we bij de bieren het Kolleke Plankje. Dit plankje ligt vol lekkernijen die produceerd zijn met ons eigen Kolleke bier. Denk aan bitterballen. brood, paté en kaas. 

Zit er in je gezlschap iemand die liever wijn drinkt? Geen probleem, dan verzorgen we voor hem of haar een High Wine.

Het café

Het café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van ‘s-Hertogenbosch. Deze meer dan 800 jaar oude stad staat altijd bol van de evenementen en wij dragen daar graag een steentje aan bij.

Een lekkere borrel de perfecte sfeer en vriendelijke bediening kunnen jou feest of bijeenkomst een treetje hoger tillen. Als goede gastheer zorgt ons Café er dan ook voor dat jij en je gasten aan niets te kort komen.

Wij zijn ons er zeker van bewust dat het belangrijk is je mijlpalen te vieren. De medewerkers van ons Café zullen er dan ook alles aan doen om deze mijlpaal voor jou tot een bijzondere herinnering te maken!

Brouwerij

Ooit begon deze hobby in de spoelkeuken van onze Bar. Een oud recept (nu Kolleke oude Jan) uit het kadaster maakte het mogelijk om de 2de grootste brouwerij uit ‘s-Hertogenbosch op de kaart te zetten.

Het Kolleke oud Jan nam gretig aftrek en als snel kwam de jonge Jan erbij. Bij de overname van het naastgelegen pand werd het verwezenlijk van een heuse brouwerij een feit; de ramen moeten eruit om de koperen ketel naar binnen de krijgen.

Met meer capaciteit groeiden ook meer ideeën en daarvoor kun je op de dag van vandaag niet minder dan 6 bieren van tap proeven uit eigen brouwerij. In het seizoen komt daar nog een Bock, Winterbier en de La Duchesse bij.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Groen

    Super leuke en informatieve rondleiding in de brouwerij. Wij hebben genoten!