Actief stadsuitje in Enschede met city game WhatsApp Sudoku

Dit actieve Stadsuitje in Enschede is inclusief

  • Doe het zelf pakket
  • Spelprogramma
  • Speluitleg op papier

€ 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit actieve Stadsuitje in Enschede is geldig tot en met 31 december 2023.

Actief stadsuitje in Enschede met city game WhatsApp Sudoku

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen… Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt.

Verken Enschede in teams met WhatsApp Sudoku

In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Enschede centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Strijd in teams tegen uw collega\'s

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.

Duur: 2-3 uur