Actief dagje Punteren op het water in Giethoorn beleven!

Dit actieve dagje uit op het water in Giethoorn is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie of thee en boerenbrok
  • Huur punter (maximaal 5 personen per punter)
  • Uitgebreide picknick
  • Barbecue 1 of 3-gangen Build-Your-Own-driegangen-Menu

Prijs: € 60,50 p.p. met 3-gangen Build-Your-Own-Menu of barbecue 1.
Minimaal aantal personen is 4.

De prijs van dit Actieve dagje uit op het water in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Actie op het water in Giethoorn

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te varen in een punter, een hele leuke ervaring om zo door Giethoorn te gaan. Na het punteren kunt u het dorp te voet verkennen en als afsluiter kunt u kiezen voor een barbecue of zelf uw burgen samenstellen.

Programma

11.30 uur
Ontvangst met koffie of thee en boerenbrok

12.00 uur
U wandelt naar de punters die voor u klaar liggen. Na een korte uitleg gaat u al punterend naar het meer ‘t Bovenwijde. Voor onderweg krijgt u een uitgebreide picknick mee. Aansluitend levert u de punter weer in bij het botenbedrijf en heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.00 uur
Borrel (exclusief)

18.00 uur
Barbecue of Build-Your-Own-3-gangen-Menu

Gezellige locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.