Achterhoekse Special – 4 daagse Pittoresk Lochem aanbieding

Bij deze 4 daagse Pittoresk Lochem aanbieding is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en Lochemse kaneelkoek
  • 3 Overnachtingen in een comfortkamer
  • 3x Genieten van het uitgebreide ontbijt
  • 2x Een 3-gangen keuze menu
  • Gebruik van wellnessfaciliteiten

Prijs: € 194,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief verblijfs- en milieubelasting.

Wilt u nog langer genieten? Verleng het arrangement dan voor slechts € 49,50 p.p. inclusief ontbijt.

De prijzen van dit 4 Daags Achterhoek arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Achterhoekse Special - 4 daagse Pittoresk Lochem aanbieding

Lochem is een Hanzestad en heeft veel moois te bieden! Ook de omgeving is bijzonder met zijn landgoederen, kastelen en eeuwen oude natuur. Vanuit dit hotel kunt u heerlijk fietsen, wandelen en de 8 kastelen routes vinden. Kom lekker lang genieten, 4 dagen pittoresk Lochem zal u verbazen!

Puur genieten in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Maak een heerlijke wandeling door de natuur of ontspan in het verwen zwembad met sauna en solarium!

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    W.L. van der Geer

    Uitstekend hotel. Gaan we nog eens naar toe