Romantisch nachtje in een Brabantse villa met ontbijt op bed

Bij dit Romantisch nachtje weg in Brabant is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 1 Overnachting in een luxe Suite met en/of inloopregendouche
  • Romantisch en uitgebreid ontbijt op bed voor 2
  • Gratis parkeren

Prijs: € 94,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Romantisch nachtje weg is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch nachtje weg in een Villa in Brabant

Ga er samen op uit en geniet van een heerlijk verblijf in een luxe suite. Het gezellige Brabant brengt u veel vertier. Van shoppen en een bootje varen in Tilburg tot wandelen in een natuurgebied in Goirle. Geniet van elkaar en van het romantische ontbijt op bed! Verras uw geliefde met een lekker nachtje weg.

Overnachten in een luxe Suite

Er zijn 2 verschillende type suites, de Deluxe 2-persoonskamers en de Suites met terras. Beide kamertypes hebben een groot 2-persoonsbed, eigen badkamer en een 'trustbar'. 

In de suites is dus geen ouderwetse minibar aanwezig maar een 'trustbar'. Een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, de lekkerste wijnen, prosecco maar ook heerlijke frisdranken en mineraalwater. U kunt dan zelf doorgeven wat u verbruikt heeft.

Faciliteiten

In het boutique hotel krijgt u tijdnes uw verblijf een romantisch ontbijt op bed. Geen gedrang bij een buffet! Verse jus, heerlijk croissantje en koffie en thee zijn daarbij uiteraard inbegrepen. Zin in een lekker gebakken eitje naar eigen wens? Lekker lang uitslapen of juist vroeg op pad? Dat kan! Uw ontbijt wordt op maat gemaakt en kan geserveerd worden wanneer het u uitkomt.

In de villa is een restaurant aanwezig waar u à la carte kunt dineren en voor de villa is een heerlijk zonneterras om even te genieten, eten of borrelen.

U kunt bij de villa gratis parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan.