8 uurs vergaderarrangement in Middeleeuwse sferen – Vergaderen in een Historisch Rijksmonument in Montferland

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in een Rijksmonument is inbegrepen:

  • Huur van ruime zaal
  • Draadloos internet
  • Gebruik van digibord
  • Onbeperkt koffie/thee/water in de zaal
  • Uitgebreide lunch

Prijs: € 60 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 5 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Historische stadswandeling incl. bezoek aan stadsmuseum
  • Bezoek aan de Munt incl. demonstratie munt slaan
  • Bezoek met rondleiding kasteel Huis Bergh

Tarieven voor uitbreiding op aanvraag.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen op een historische locatie - Rijksmonument in het Montferland

Zoekt u een unieke gelegenheid om met uw team te vergaderen? Dan is deze uit 1531 stammende locatie, in de historische stad ’s-Heerenberg, de locatie om in middeleeuwse sferen te vergaderen. De sfeervol ingerichte vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van 5 tot 24 personen.

Dit betekent dat u exclusief kunt genieten van deze sfeer en er op deze manier voor kunt zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt!

De zalen in deze unieke locatie

Trouwzaal (1ste verdieping)
Eeuwenlang zijn in deze bijzondere zaal huwelijken gesloten en ook in de toekomst zullen hier echtparen hun ja-woord kunnen blijven geven. Het middeleeuwse karakter van deze prachtige ruimte zorgt ongetwijfeld voor een romantische setting. De trouwzaal zal niet alleen worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, maar kan ook worden gebruikt voor lezingen en presentaties voor groepen van maximaal 50 personen.

Burgemeesterkamer (1ste verdieping)
Met een kleine groep vergaderen zoals al eeuwenlang burgemeesters en wethouders hebben vergaderd, dat kan in de volledig intact gebleven sfeervolle burgemeesterskamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.

Raadzaal (2de verdieping)
De raadzaal is qua interieur volledig intact gebleven en leent zich uitstekend voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties, ideaal voor groepen van maximaal 20 personen. De raadzaal is laat-middeleeuws ingericht, maar wel uitgerust met de modernste apparatuur.

Mogelijkheden van deze unieke locatie

De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties. Dit eeuwenoude gebouw leent zich uitstekend voor de ontvangst van uw zakelijke relaties, die zich in deze middeleeuwse sfeer even kunnen ontspannen en zich in een andere tijd wanen. Even weg van de hectiek van de dag.

In combinatie met een historische stadswandeling, een bezoek aan kasteel Huis Bergh, rijksmonument De Munt en/of het Stadsmuseum, zullen u en uw relaties de historische stad ’s-Heerenberg niet snel vergeten.