8-uurs vergaderarrangement in een strandhotel in Bergen aan zee – Uitkijkend op de Noordzee

Dit Vergaderarrangement in een strandhotel in Bergen aan zee is inclusief:

  • Onbeperkt versgemalen koffie en thee
  • Ontvangst met een welkomst lekkernij
  • Blocnote en pen
  • 8-uur huur vergaderzaal
  • 1x Een koud en warm lunchbuffet
  • Flipover
  • Beamer
  • Wifi
  • Gebruik van het verwarmde zwembad in de zomermaanden

Prijs: € 87,50 p.p. op basis vanaf minimaal 10 personen.
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Vergaderarrangement in een strandhotel in Bergen aan zee is geldig tot en met 31 dcember 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Inspirerende locatie voor uw vergadering

Als u opzoek bent naar een inspirerende locatie voor uw vergaderingen, trainingen of conferenties, dan biedt dit strandhotel de perfecte oplossing. Met het prachtige uitzicht op de Noordzee en de idyllische omgeving van de duinen van Bergen aan Zee, is dit hotel een droomplek waar u kunt werken en ontspannen tegelijkertijd. De uitstekende faciliteiten zijn geschikt voor bijeenkomsten en brainstormsessies. 

De vergaderzalen

De vergaderzalen van dit strandhotel zijn ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Met moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving bieden ze de ideale setting voor vergaderingen, trainingen, workshops en andere zakelijke bijeenkomsten. De vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een beamer, geluidsinstallatie en draadloos internet. Daarnaast beschikt de locatie over verschillende opstellingen, zoals theater, u-vorm, schoolopstelling en cabaret, om aan al uw wensen te voldoen. 

Ongeacht het doel van de bijeenkomst en de grootte van het gezelschap is er altijd een geschikte ruimte voorhanden. De ligging en het uitzicht van de zalen, op zee of op de duinen, geven een gevoel van ruimte en vrijheid. 

Het restaurant

De perfecte plek om te genieten van heerlijk eten en drinken in een gezellige en ontspannen sfeer. Onze keukenbrigade bereidt met passie en vakmanschap de meest smaakvolle gerechten, waarbij we gebruik maken van verse en lokale ingrediënten. Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils, van seizoensgebonden specialiteiten tot klassieke gerechten met een moderne twist.

De stijlvolle private dining room biedt plaats aan maximaal 14 personen en is perfect voor intieme diners en feestelijke gelegenheden.
Het restaurant voor het diner is uitsluitend op aanvraag geopend voor vergaderingen en/of groepsreserveringen vanaf 8 personen.