8-uurs vergaderarrangement in Drenthe – Mooi & goed vergaderen

Dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe is inclusief:

  • Koffie, thee en lekkernij bij ontvangst
  • Zaalhuur plenaire zaal
  • Flip-over, beamer, projectiescherm
  • Onbeperkt koffie, thee, water in de zaal
  • Uitgebreide lunch
  • Groen seizoensfruit in de zaal

Prijs: € 35,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe – Mooi & Goed vergaderen is geldig tot en met 31 december 2022.

Het prachtige hotel

Het viersterrenhotel is gesitueerd aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland in een duurzame omgeving. Een unieke locatie nabij Emmen, voor een verblijf om Drenthe te verkennen. Rondom liggen velden, vennen en bossen. Er is  alle ruimte voor ontspanning en inspanning.  Vanuit het hotel komt u het groen tegemoet. Elke zaal in het monumentale industriële monument de Fijnfabriek heeft een eigen uniek karakter. Door de unieke ligging in een groene omgeving bieden wij uiteenlopende mogelijkheden voor iedere gelegenheid!

De vergaderzalen

U kunt kiezen uit 4 zalen die elk hun eigen sfeer hebben. Er is een grote open zaal voor omvangrijke bijeenkomsten, er zijn ook kleinere zalen met een intiemere sfeer. Het gebouw, de groene omgeving en de mogelijkheid om tussendoor even een wandeling te maken, maakt de Fijn fabriek tot een aangename vergaderlocatie.

De Dophei zaal, de Veenbes zaal en de Pijpestrootje zaal zijn geschikt voor maximaal 20 personen. De Zonnedauw zaal is geschikt voor maximaal 200 personen.

Teambuilding

De ligging van dit Resort in het Amsterdamsche Veld maakt de locatie tot een ideaal onderkomen voor trainingen en andere (meerdaagse) bijeenkomsten waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel vormt. De sfeervolle zalen, de golfbaan en de groene omgeving bieden de deelnemers veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Er kan snel geschakeld worden tussen plenaire bijeenkomsten en het uitvoeren van opdrachten in kleine groepjes.