8-uurs vergaderarrangement in Drenthe – Mooi & goed vergaderen

Dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe is inclusief:

  • Koffie, thee en lekkernij bij ontvangst
  • Zaalhuur plenaire zaal
  • Flip-over, beamer, projectiescherm
  • Onbeperkt koffie, thee, water in de zaal
  • Uitgebreide lunch
  • Groen seizoensfruit in de zaal

Prijs: € 42,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe – Mooi & Goed vergaderen is geldig tot en met 31 december 2023.

Het prachtige hotel

Deze vergaderlocatie in Zuid-Drenthe heeft uitstekende vergaderfaciliteiten voor uw bijeenkomst. Elke zaal in het monumentale industriële monument heeft een eigen uniek karakter. Door de unieke ligging in een groene omgeving biedt deze vergaderlocatie uiteenlopende mogelijkheden voor iedere gelegenheid!

De vergaderzalen

U kunt kiezen uit 4 zalen die elk hun eigen sfeer hebben. Er is een grote open zaal voor omvangrijke bijeenkomsten, er zijn ook kleinere zalen met een intiemere sfeer. Het gebouw, de groene omgeving en de mogelijkheid om tussendoor even een wandeling te maken, maakt deze locatie tot een aangename vergaderlocatie.

De Dophei zaalde Veenbes zaal en de Pijpestrootje zaal zijn geschikt voor maximaal 20 personen. De Zonnedauw zaal is geschikt voor maximaal 200 personen.

Teambuilding

De ligging van deze vergaderlocatie in het Amsterdamsche Veld maakt de vergaderlocatie tot een ideaal onderkomen voor vergaderingen en andere (meerdaagse) bijeenkomsten waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel vormt. De sfeervolle vergaderzalen, de golfbaan en de groene omgeving bieden de deelnemers veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Er kan snel geschakeld worden tussen plenaire bijeenkomsten en het uitvoeren van opdrachten in kleine groepjes.