8-uurs vergaderarrangement in de Achterhoek – Inspirerende locatie aan het water

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Zaalhuur Kookstudio
  • Onbeperkt koffie,thee en water tijdens de vergadering
  • Huur beamer en scherm, flipover
  • Sprankelend aperitief
  • Lunch in ons restaurant

Prijzen
Woensdag – donderdag – vrijdag
Tot en met 12 personen: € 75,00 p.p
Vanaf 13 personen: € 70,00 p.p

Zaterdag – zondag
Tot en met 12 personen: € 80,00 p.p.
Vanaf 13 personen: € 75,00 p.p

Het arrangement is tot maximaal 30 personen te boeken.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in de Achterhoek

Uw volgende bijeenkomst in de Achterhoek? Kies voor onze inspirerende locatie aan het water in Winterswijk. De locatie is gelegen aan een natuurlijk zwembad en heeft vanuit het restaurant een heerlijk uitzicht. Na uw bijeenkomst raden wij u van harte aan te blijven voor het diner onze ster chef maakt de heerlijkste gerechten.

Een prachtige Lodge op een prachtige locatie, gelegen in het midden van het bos, vindt u het paradijs in de Achterhoek. De vergaderruimte is standaard voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar. Er zijn tal van opstellingen mogelijk. Geschikt voor groepen van 4 tot 24 personen. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is waar wij goed in zijn!

De rust en charme van onze vergaderlodge in combinatie met hoogwaardige gastronomie en Achterhoekse gastvrijheid staat garant voor een succesvolle bijeenkomst.

De Lodge leent zich uitstekend voor kleinschalige meetings, trainingen of (product)presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Bijvoorbeeld met een lunch en/of diner. Maar ook om outdoor activiteiten te plannen. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is waar wij goed in zijn!

Graag denken we mee om u het beste Zaken Zonder Zorgen-arrangement aan te bieden.

Programmavoorbeeld

09:00 uur: Ontvangst en start van de Vergaderbijeenkomst
12:30 uur: Lunch in ons restaurant
13:30 uur: Vervolg vergaderbijeenkomst
17:00 uur: Einde bijeenkomst en optioneel start van het diner.
13:00 uur: Ontvanst en startbijeenkomst in onze vergaderruimte

Tijden zijn indicatief en in overleg aan te passen aan uw wensen

Culinaire beleving

Bij een verrassingsmenu zorgt de keukenbrigade voor een mooie culinaire beleving waarbij zij vanzelfsprekend rekening houden met eventuele allergieën.

Het restaurant oogt robuust, warm en gezellig. Heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. De comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils nodigen uit voor een ontspannen aperitief. Een bijzonder begin van een avond smaakvol genieten.

Totaalbeleving
Mike Vrijdag: “Ik vind het leuk om gasten te verrassen met onverwachte combinaties. Combinaties in smaak, structuur, producten, noem maar op. Kalfsvlees met schelpdieren bijvoorbeeld, zoet met zout of zoet met pittig. Gerechten gaan pas richting gast als we er als keukenteam helemaal achter staan, gasten spenderen hun spaarzame vrije tijd bij ons, dan moet iets gewoon goed zijn!