8-uurs Vergaderarrangement in Bronkhorst- Vergaderen in een historische herberg

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Bronkhorst is inbegrepen:

  • Van 09:00 tot 17:00 uur vergaderen
  • Ontvangst van de gasten met koffie, thee en krentenwegge
  • Koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mint en fruit in de vergaderruimte
  • 1x Een lichte warme lunch
  • Gebruik van de vergaderruimte.

Prijs: € 49,50 p.p. exclusief BTW op basis van minimaal 5 personen. 

Wilt u na het vergaderen dineren? Geniet na het vergaderen van een 4-gangen diner. De kosten voor het 8-uurs vergaderarrangement en diner bedragen € 98,00 p.p. 

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Bronkhorst is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in een historische herberg

In de kleinste stad van Nederland ligt onze historische herberg. De historische herberg biedt de juiste ingrediënten voor een inspirerende vergadering of conferentie.

Sfeervolle vergaderruimtes

De historische herberg biedt twee vergaderruimtes aan. In de sfeervolle vergaderruimtes kan een inspirerende vergadering of conferentie plaatsvinden.

Heerenkamer:
Van de herberg is het oudste gedeelte de burgemeesterwoning uit 1575. De opkamer van de burgemeesterswoning is tegenwoordig in gebruik als 'Heerenkamer'. Net als in de Gelagkamer pronkt er een open haard met een authentiek en origineel 18-eeuw tegeltableau. In de 'Heerenkamer' kunt u een vergadering houden tot circa 12 personen of kleine conferentie houden in een mooie sfeervolle ruimte. 

De Deel: 
Deze kamer is de voormalige stalruimte van de boerderij (1650). Met oog voor detail en behoud van authenticiteit is deze ruimte omgetoverd tot een grote brasserij. Overdag kunt u hier genieten van smaakvolle gerechten van de kleine kaart. De grote open baard brandt als het buiten guur en koud is. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor grote vergaderingen of conferenties.

Een schitterende omgeving

Uw vergaderarrangement kan gecombineerd worden met een activiteit zoals solex- of scootertour. Kleiduif- of kruisboogschieten, een bezoek aan de Bronckhorster Bierbrouwerij of een wijnproeverij. 

Bronkhorst is het prachtigste en kleinste stadje van Nederland. U kunt een bezoek brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. Op slechts 12 kilometer ligt de historische stad Zutphen die zeker een bezoek waard is. Ook kunt u in Bronkhorst zelf de 14e eeuwse Slotkapel of het 13e eeuwse Slotkapel bezichtigen. Hier kunt u ook een oude joodse begraafplaats bezoeken. 

Ook is het de perfecte plek om een fiets- en wandeltocht te maken waarbij u de Achterhoek leert kennen. Het hotel verhuurt E-bikes en fietsen bij de receptie. U komt tijdens het maken van de fiets- en wandeltocht langs kastelen, landgoederen, bossen, rivieren en sfeervolle dorpjes.