5 Dagen genieten van een TOP vakantie in Nederland – Dafrijden, Fietsen en lekker eten

Bij deze 5 dagen genieten van een TOP vakantie in Nederland is inbegrepen:

 • Aankomst op maandag
 • 4 Overnachtingen
 • 2x Ontbijt (wordt gebracht)
 • 1x Barbecue of gourmet bij de woning
 • 1x Plate service in de woning
 • Dafrijden 2 uur
 • Fietsroute door de omgeving
 • Pubquiz van 1,5 uur (ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar)
 • 1 Dag fietshuur

Prijs: 
November tot en met maart vanaf: € 225,00 p.p. voor de volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
April tot en met oktober vanaf: € 275,00 p.p. voor de volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Jongere kinderen zijn ook welkom, de prijs hiervoor is op aanvraag.

De prijs van dit 5 dagen genieten van een TOP vakantie in Nederland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

5 Dagen genieten in de natuur van de Weerribben-Wieden

Wilt u nou ook de drukte ontsnappen met uw gezin? Dan zijn jullie van harte welkom op het ruim opgezette Villapark in de Weerribben-Wieden. U verblijft in een van onze villa's met een eigen ruime tuin en de geopende faciliteiten staan ook tot uw beschikking. De kinderen kunnen zorgeloos genieten in de speeltuin en samen kunnen jullie in een DAFje stappen om verantwoord op pad te gaan en de prachtige omgeving te ontdekken. 

Genieten in Nationaal Park de Weerribben-Wieden

Heerlijk genieten in ons mooie kikkerlandje dan is dit absoluut een aanrader. Tijdens deze midweek ontdekt u de prachtige omgeving van de Weerribben-Wieden en staan de geopende faciliteiten tot uw beschikking. Uiteraard worden hierbij de maatregelen in acht genomen. De kids kunnen lekker spelen in de speeltuin of zijn druk met een van de andere spelletjes, boerenbrok maken of de speurtocht. Tevens hebben wij een aantal activiteiten op het programma waarmee u uw verblijf compleet maakt; DAF rijden en een leuke Pubquiz!

Beleef en ontdek Paasloo en omgeving op een ludieke wijze. Het DAFje biedt plaats aan 4 personen inclusief chauffeur en kunt u op een originele wijze genieten van de mooie omgeving. Na een korte instructie stapt u in een Dafje die u zelf bestuurt. Aan de hand van een mooie route gaat u op Safari door het Nationaal park de Weeribben-Wieden.

Op zoek naar een ander leuke en actieve manier om de prachtige Weerribben te ontdekken? Zoek niet verder! Wij bieden een breed aanbod aan verschillende fietsroutes! 

Speel nu onze  Pubquiz gezellig in het restaurant.De pubquiz die wordt begeleid door de quizmaster! In diverse rondes krijgt u de meest uiteenlopende vragen, zoals een fotoronde, muziekronde, algemene kennis, sport en film & tv. Je hoeft geen specifieke kennis van bepaalde zaken te hebben, het draait vooral om de gezelligheid! Door de afwisselende rondes en diverse thema’s is de quiz zeer geschikt voor een gemixt gezelschap van jong tot oud. Op aanvraag kunnen wij de Pubquiz zelfs aanpassen naar de leeftijd van uw gezelschap en kunnen wij tevens persoonlijke en op maat gemaakte vragen toevoegen. 

Verblijf op een vakantiepark

Zet de autoradio uit, vergeet de files en laat het drukke stadsleven even achter u… Een oase van rust, groen en waterpartijen. Alsof u zich bevindt in een klein vakantieparadijs. Door de betoverende natuur van Nationaal Park de Weerribben en de vele activiteiten op en buiten het park, kunt u hier genieten van een goede mix van inspanning en ontspanning. 

De vrijstaande rietgedekte vakantiehuizen zijn verscholen in het groen van de royale tuinen van minimaal 500m2. Op het ruime terras kunt u genieten van de rust en ruimte die de omgeving met haar mee brengt. Verscheidene vakantiehuizen liggen aan het water van de visvijvers, waardoor u de mogelijkheid heeft om vanaf de steiger uw hengel uit te gooien. De bungalows zijn voorzien van alle luxe die u zich wenst gedurende uw weekendje weg of vakantie. Zo beschikken de bungalows over een vaatwasser, wasmachine & gratis WiFi. 

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Koek

  Wij waren met 6 vriendinnen,en hebben fijne dagen gehad ondanks het weer. Fijn ontvangen,heerlijk gegeten.mooi alternatief ivm de s g steppen.