5-daagse Fietsvakantie in Slenaken – de Parel van het Heuvelland

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Slenaken is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een standaardkamer
  • 4x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een romantik 4-gangen keuze diner
  • 2 Dagen een E-bike met fietsroutes in de 3-landenregio

Prijs: vanaf € 499,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Slenaken is geldig tot 31 december 2022 met uizondering van de feestdagen.

Fietsvakantie door het Heuvelland

Op fietsvakantie in het Limburgse Heuvelland. Vanuit Slenaken is ontdekt u gemakkelijk de omgeving en geniet u van de Limburgse natuur, cultuur en gastvrijheid. Het arrangement is inclusief 2 dagen E-bike huur, niet verkeerd wanneer je heuvel op gaat. 

Stijlvol ingerichte hotelkamers

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. ‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet, gepresenteerd op een exclusieve wijze.

Wat te doen in de omgeving

De centrale ligging van het hotel in deze regio biedt veel voordelen. Afstanden spelen hier geen rol, binnen een klein uur bent u in de Ardennen of de Eifel, Keulen, Antwerpen en Brussel. Binnen een half uur bent u in Aken, Luik, Valkenburg of Maastricht, de oudste stad van Nederland. Golfen, shoppen en kuren in een bijzonder decor. Limburg is een provincie om lief te hebben.

Culinair genieten

De keukenbrigade met de patron aan het fornuis, staat garant voor een excellente keuken. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten waar mogelijk maken wij gebruik van regionale producten en leveranciers. De wijnkelder biedt een slectie aan mooie wijnen, zelfs enkele topwijnen uit Slenaken en omgeving.