5-daagse Fietsvakantie in Giethoorn – Happen en Trappen in Hollands Venetie

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en boerenbroek
  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt bezorgd in uw chatel
  • Super leuke Happen en trappen fietstocht op dag 2 (inclusief voor-, hoofd-, en nagerecht)
  • Heerlijk 3-gangen menu op de dag van aankomst
  • Kaasfondue OF gourmet op dag 4

Prijzen:
Bij 2 personen vanaf: € 399,00 p.p.
Bij 3 personen vanaf: € 395,00 p.p.
Bij 4 personen vanaf: € 385,00 p.p.

Wilt u fietsen huren bij dit arrangement?
Huur gewone fiets kost € 11,00 per dag.
Huur elektrische fiets kost € 36,00 per dag.

De prijs van deze 5-daage Fietsvakantie in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2023 maar afhankelijk van het aantal personen, de activiteiten die u kiest en de aankomstdatum.

Fietsvakantie in Giethoorn

Plan uw volgende fietsvakantie in het Venetie van het noorden. Ontdek de Weerribben per fiets om vervolgens naar een leuke dag weer terug te keren naar het bruisende Giethoorn. Slapen doet in het centrum van Giethoorn in uw eigen Chatel. Een unieke hotel kamer gelegen op een vakantiepark. Kom tot rust in Giethoorn.

Chatel Giethoorn

Overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Nieuw op het vakantiepark in Giethoorn zijn de unieke Chatels. Ze liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water.

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Ieder chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotel kamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Wij verzorgen graag catering bij uw accommodatie of in ons nabij gelegen eetcafe.

Eetcafe - American Diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan 2 kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programma van het 5-daagse Fietsvakantie

Dag 1: Aankomst
10.30 uur
U wordt ontvangen in Burgers&Grill met koffie/thee en boerenbrok.

Vervolgens staan de fietsen voor u klaar (het is ook mogelijk om uw eigen fietsen mee te nemen) voor een mooie fietstocht door de omgeving van Giethoorn en natuurgebied de Wieden. Hierbij fiets u langs plaatsjes als Wanneperveen, Belt- en Schutsloot-en Sint Jansklooster.

Bij terugkomst kunt u de chatel betrekken.

18.00 uur
U wordt verwacht in het restaurant voor een 3-gangen menu.

Dag 2
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij uw chatel bezorgd.

10.30 uur
U meldt zich bij 't Vonder in Giethoorn voor de Happen en Trappen fietstocht (60 km).
Hier begint u met koffie/thee en gebak.
Vervolgens begint de happen en trappen fietsroute met onderweg een stop voor een voorgerecht (Paasloo), Soepje (Ossenzijl), Hoofdgerecht (Blokzijl), dessert (Giethoorn).

19.30 uur
U kunt de dag afsluiten met een drankje (excl.)

Dag 3
Het Wieden ontbijt wordt bij uw chatel bezorgd.
Dag ter vrije besteding

Dag 4
Het Wieden ontbijt wordt bij uw chatel bezorgd.
Dag ter vrij besteding
In de avond bezorgen we een heerlijke Kaasfondue of Gourmet in uw Chatel.

Dag 5: vertrekdag
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij de chatel gebracht.

Als u nog lekker wilt gaan fietsen deze dag dan kunt u uw bagage achterlaten in het restaurant. U kunt vandaag dan nog heerlijk gaan fietsen en bijvoorbeeld de heide/hunebed gebieden rondom Havelte gaan ontdekken.