5-daagse Fietsvakantie in de Soesterduinen – Genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
  • 1 dag fietshuur
  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fietsroutes
  • Gratis WiFi

Prijs: vanaf € 273 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer met douche.

Wilt u ter plaatse een fiets of e-bike huren? Informeer dan naar de mogelijkheden.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Heerlijke 5-daagse Fietsvakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Dit hotel wordt omringd door bossen en heidevelden op de Utrechtse Heuvelrug. Een mooie uitvalsbasis om fietstochten te maken door dit mooie stukje Nederland. Wilt u na een dagje fietsen in alle rust lekker tafelen? Dan kunt u in het hotel terecht in het à la carte restaurant en genieten van smakelijke gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken.

Het hotel en de faciliteiten

Nabij het centrum van Amersfoort en in de buurt van de Soesterduinen is dit hotel gelegen. Het hotel bevindt zich in het dorpje Soest, dat op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht ligt. Door de centrale ligging van het hotel zijn er veel verschillende activiteiten in de omgeving te doen.

Modern en warm hotel
In het hele hotel is er gebruik gemaakt van dezelfde moderne en warme inrichting. Dit is doorgevoerd naar het restaurant, de bar, de feest- en vergaderzalen en naar de hotelkamers. De hotelkamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen.

Ontdek de omgeving van Amersfoort
Het hotel is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, waar veel bossen en heidevelden zijn. U kunt in de omgeving prachtige fietstochten maken. In de nabije omgeving van het hotel zijn verschillende activiteiten te beleven voor het hele gezin. Daarnaast kunt u ook een dag cultuur snuiven in Amersfoort.

Omgeving & Tips

Wilt u overnachten in een rustige en landelijke omgeving, maar toch dicht bij een grote stad zodat u heerlijk kunt winkelen en een terrasje pakken? Dan is dit hotel de ideale locatie voor u. Houdt u juist van cultuur snuiven? Dan is Paleis Soestdijk dichtbij en zeker de moeite waard om te bezoeken.