5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit deze Buitenplaats in Margraten

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Margraten is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een luxe Suite met panoramisch uitzicht
  • Mogelijkheden om al fietsend de omgeving te ontdekken
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijzen:
Midweek vanaf: € 190,00  p.p. op basis van een 2-persoonsbezetting in de luxe Suite.
Weekend vanaf: € 220,00 p.p. op basis van een 2-persoonsbezetting in de luxe Suite.

Exclusief
Schoonmaakkosten € 35,00 per verblijf
Toeristenbelasting à € 1,35 p.p.p.n.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Margraten is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van een heerlijke Fietsvakantie in het Heuvelland

Het Zuid-Limburge Heuvelland is prachtig om om de fiets te ontdekken. U kijkt hier uw ogen uit dus wilt u er zeker zijn dat u alle mooie plekjes heeft ontdekt? Geniet van een 5-daagse fietsvakantie in Margraten. U verblijft in een mooie buitenplaats en overnacht in een luxe suite met een panoramisch uitzicht op het Heuvelland. De paarden in de wei zullen u groeten wanneer u op uw balkon of terras te vinden bent. 

Overnachten in een luxe suite

De suites hebben een terras dan wel een groot balkon. De inrichting is sfeervol met rustiek eiken vloeren en balkenplafonds.

De indeling van de suites is vrijwel identiek. Iedere suite heeft een royale living met ontbijtkeuken en een tv, een slaapkamer met comfortable Swiss Sense bedden en een tv en een volledig ingerichte badkamer met toilet, inloopdouche en bad. In alle vertrekken is gratis WiFi beschikbaar.

De suites op de begane grond beschikken over een eigen terras. De suites op de 1e verdieping hebben een balkon met een prachtig vergezicht over het Zuid-Limburgse heuvelland.

U kunt zelf het ontbijt verzorgen in uw eigen daarvoor volledig toegeruste ontbijtkeuken met koelkast, vaatwasser, magnetron, kleine bakoven voor broodjes e.d, kookplaatje, koffie en thee faciliteiten.

Fietsend de omgeving ontdekken

De buitenplaats is rustig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Uniek is de centrale ligging op het plateau van Margraten op korte afstand van de doorgaande route Maastricht naar Aken. U heeft hier een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de vele trekpleisters in Zuid-Limburg en directe omgeving. Met het bourgondische Maastricht in de directe nabijheid, waar bijna wekelijks wel evenementen georganiseerd worden. Te denken valt aan de concerten van Andre Rieu, kunstbeurs Tefaf, Preuvenemint, musea bezoek en Jumping Indoor Maastricht.

Wat ook een bezoek waard is is de Amerikaanse begraafplaats in Margraten waar maar liefst 8000 Amerikaanse soldaten liggen. Een indrukwekkend monument ter nagedachtenis aan de soldaten die voor onze vrijheid gesneuveld zijn.

In het Heuvelland is een uitgebreid netwerk aan Fietsknooppunten en kunt u kiezen uit vele fietsroutes en zo vanuit deze sfeervolle buitenplaats elke dag een ander stuk Heuvelland ontdekken.