4-daags Oud & Nieuw arrangement op Terschelling

Bij dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement op Terschelling is inbegrepen:

  • Aankomst op 30 december
  • 3 Overnachtingen in een luxe hotelkamer
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 4-gangen diner met muziek op Oudejaarsavond
  • Glas bubbels en vuurwerk rond middernacht
  • Gratis busvervoer tussen haven en hotel

Prijs: vanaf € 388,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement in geldig met aankomst 30 december 2022.

Happy New Year!

Dit 4-sterren hotel aan de haven van Terschelling is een prachtige locatie voor wie Oud en Nieuw eens op een andere plek wilt vieren dan thuis. Vanaf uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Op Oudejaarsavond staat er een heerlijk 4-gangen diner voor u klaar en rond middernacht zullen we het nieuwe jaar inluiden met bubbels en vuurwerk!

Hotelfaciliteiten en kamers

Het 4-sterren hotel, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Het biedt luxe en comfort met diverse ontspannende faciliteiten zoals een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven bent u zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad starten bij het hotel.

De 88 moderne hotelkamers van het hotel op Terschelling zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4-sterrenkamer mag verwachten. De kamers hebben een balkon of terras en zijn voorzien van gratis wifi, een espressomachine en waterkoker. Kies uit een Superieur Landzijde Kamer, Superieur Zeezijde Kamer of, voor speciale gelegenheden, de mooie suite of studio.

Feestelijk dineren

Tijdens uw verblijf op Terschelling geniet u van een heerlijk feestelijk 4-gangen diner op Oudejaarsavond. In het restaurant heeft u prachtig uitzicht op de jachthaven en de Waddenzee en brandt de gezellige openhaard. In de keuken wordt er gewerkt met seizoensproducten. U zult hier lekker smullen van een heerlijk Oudejaarsdiner!