4-daags Fietsarrangement op Ameland

Bij dit 4-daagse Fietsarrangement op Ameland is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een heerlijk 3-gangen diner (op 1e en 3e dag)
  • 1x Een lunchpakketje voor onderweg
  • Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes
  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles Fletcher’s Cuvée

Prijs: vanaf € 261,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief tax en handling fee.

In het hoogseizoen zijn er toeslagen dus informeer per datum naar de beschikbaarheid en juiste prijs.

Honden zijn in het hotel op aanvraag toegestaan tegen een vergoeding van € 15 per nacht. Honden zijn niet toegestaan in hets restaurant, in de brasserie en op het terras. 

Reserveer tijdig de boot als u met de auto naar Ameland reist. Parkeren is gratis bij het hotel.

Wilt u e-bikes huren in het hotel dan is dat mogelijk voor € 25,00 per dag.

De prijs van dit 4-daagse Fietsarrangement op Ameland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen op Ameland

Ameland heeft maar liefst 100 kilometer aan fietspaden en er zijn verschillende fietsroutes die u naar de mooiste plekjes op Ameland brengen. Kom heerlijk uitwaaien aan de westkust van Ameland met dit 4-daagse Fietsarrangement kunt u de mooiste plekjes van dit Waddeneiland bezoeken. 

In en om het hotel is van alles te beleven

Een volledig uitgerust 4-sterren hotel aan de westkust van Ameland. In en om het hotel is van alles te beleven. Het hotel ligt net buiten het gezellige dorpje Hollum en op 5 minuten fietsen van het strand. Voor een ontspannen vakantie op het waddeneiland Ameland heeft dit hotel alles in huis.

De omgeving is zeer geschikt voor het maken van mooie fietstochten. Fiets langs het wad naar het pittoreske plaatsje Ballum of breng een bezoek aan Nes. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan een kaasboerderij of molen bezoeken. Daarnaast is natuurlijk het strand aan alle kanten te bezoeken dus neem uw lunchpakketje uit het hotel mee en zoek onderweg een heerlijk plekje om lekker te lunchen.

Ook is het mogelijk een balletje te slaan op de squash- en tennisbanen of op de uitdagende golfbaan naast het hotel. Voor kinderen is er ook genoeg vertier aanwezig zoals een kinderspeelbad, speelplaatsen, skatepark en een speciale kinderkaart in het restaurant.

Hotelkamers en appartementen

Het 4-sterren hotel beschikt naast standaard en luxe hotelkamers, enkelen met balkon, ook over 4- en 6-persoons appartementen. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zijn allen sfeervol en comfortabel ingericht. Uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, een groep vrienden of sporters. Deze appartementen maken deel uit van het resort waar van alles te doen is en te beleven valt. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om van alle faciliteiten van het hotel gebruik te maken.