3 Dagen Fietsen in het Rijk van Nijmegen

Bij dit 3-daagse Fietsarrangement in het Rijk van Nijmegen is inbegrepen:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • 1x Een lunchpakketje voor onderweg
  • Informatiepakket met diverse fietsroutes

Prijs: vanaf € 139,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

In het hoogseizoen zijn er toeslagen dus informeer per datum naar de beschikbaarheid en juiste prijs.

De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement in het Rijk van Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3 Dagen fietsen in het Rijk van Nijmegen

U overnacht in het veelzijdige 4-sterren hotel in Berg en Dal, een uitstekende uitvalsbasis om de stad Nijmegen en de bijzondere natuur rond Berg en Dal te ontdekken. Zo fietst u in een half uurtje naar het prachtige natuurgebied Mookerheide waar u bijzondere uitzichten heeft over de stad en het glooiende landschap. 

Het hotel

U verblijft 2 nachten in het veelzijdige 4-sterren hotel in Berg en Dal, een uitstekende uitvalsbasis om de stad Nijmegen te ontdekken of heerlijk te fietsen door de groene omgeving. De 1e avond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in het sfeervolle restaurant. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar om goed aan de dag te beginnen. Bij de receptie ontvangt u een informatiepakket met fietsroutes om de omgeving te verkennen. U krijgt eenmaal een lekker lunchpakketje mee voor onderweg.

Het sfeervolle hotel beschikt over vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf! Zo kunt u ter ontspanning een baantje trekken in het binnenzwembad of u lekker laten verwennen met een beauty- of massagebehandeling. Na een inspannende dag fietsen kunt u plaatsnemen in het knusse restaurant en zich laten verrassen door de culinaire creaties van onze chef-kok. Een gezellige bar, een hooggelegen terras met panoramisch uitzicht over de polders en een grote tuin maken uw verblijf compleet!

Fietsen naar Nijmegen of de natuur in

In nog geen 5 minuten bevindt u zich in het bruisende stadshart van Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. U kunt hier gezellig winkelen, vele musea bezoeken en historische monumenten bezichtigen. Daarnaast kunt u ontdekken wat Frank Boeijen bedoelt met ‘op zoek naar geluk’ in het Kronenburgerpark in het centrum van Nijmegen.

Wilt u liever de natuur in fiets dan door het mooie glooiende landschap naar natuurgebied Mookerheide. Absoluut uw bezoek waard en heerlijk om op een bankje uw lunchpakketje uit te pakken en te genieten van de prachtige uitzichten.