3-Daags Wandelarrangement en overnachten op ons kasteel

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in een Kasteel is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle B&B kamer
  • 2x Ontbijt voor 2 personen
  • 2x Een flesje water en gezonde reep voor onderweg
  • Routekaartje van het gebied

Prijzen:

  • Standaard kamer in het Kasteel € 175 p.p.
  • De luxe kamer in het Kasteel € 207,50 p.p.
  • Superior kamer in het Kasteel € 227,50 p.p.

De prijs van dit 3-daags Wandelarrangement in een Kasteel is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen rondom de Utrechtse Heuvelrug

Ons kasteel ligt in een prachtige landelijke omgeving. Het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Weilanden, bossen, water, boomgaarden, statige landhuizen en mooie boerderijen wisselen elkaar af.

Elk seizoen geeft deze streek een prachtige uitstraling. Er leven en broeden talloze vogels en de reeën laten zich bij de schemering zien.

Diverse wandelroutes

Diverse wandelroutes lopen langs Kasteel Sterkenburg, zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn. De Heuvelrug biedt volop wandel- en fietspaden met hoogteverschillen en verrassende uitkijkpunten. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie route bedenken. We zijn aangesloten bij Fietsroutenetwerk. Kortom: zou het niet fantastisch zijn dit prachtige landschap te voet te ontdekken? 

Onze kasteelkamers

Het Kasteel biedt onderdak aan 7 geheel verschillende Bed and Breakfast kamersm met eigen badkamer en bieden 7 bijzondere ervaringen. Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, Uilen- of Nachtegaalkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de  Schildpad-, IJsvogel-, of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite. Overnachten in een kasteel is een bijzondere ervaring.

Voor u als B&B gast zijn er de Rode en Gele Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van een lekker kopje koffie, thee of een (koud) drankje.