3-daags Wandelarrangement – Luxueus genieten in Zierikzee

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in Zierikzee is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Een 3-gangen diner

Prijs: vanaf € 189,00 p.p. op basis van een 2-persoons Clubkamer.
Exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

Aankomst dinsdag t/m zondag met uitzondering van de maanden juli, augustus en de feestdagen.

De prijs van dit Wandelarrangement in Zierikzee is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek het prachtige Zeeland te voet

Altijd al eens Zeeland te voet willen ontdekken? Verblijf in dit luxe 4-sterren hotel in Zierikzee en verken de prachtige omgeving. Trek je wandelschoenen aan om zo op een actieve maar toch ook ontspannen manier Zeeland te kunnen verkennen. Na een lange dag, bent u van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijk diner en overnacht u in een comfortabele hotelkamer.

Luxueus genieten in Zierikzee

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschema's meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair genieten

Het hotel beschikt over een restaurant waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.