3-daags Vriendinnenweekend met e-chopper tour door de Achterhoek

Bij dit 3-daags Vriendinnenweekend in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Een hartelijk ontvangst met koffie/thee en een gebak
  • 1x Een avontuurlijke E-chopper rit
  • Wandelroute over de Lochemse berg
  • 1x Een 3-gangen keuze menu bij aankomst
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een gezellige High Wine met 3 glazen wijn en lekker bijpassende hapjes

Prijs: vanaf € 194.00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. 
Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van dit 3-daags Vriendinnenweekend in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Vriendinnenweekend in de Achterhoek

Door ons drukke leventje vergeten we vaak om eens even tijd te maken voor onze vriendinnen en met elkaar bij te kletsen. Kies daarom voor dit bijzondere vriendinnenarrangement. Maak een avontuurlijke tocht op de E-chopper en klets bij onder genot van een High Wine. 

Voorbeeld programma

Dag 1:
14:00 - 15:00 uur: Hartelijk ontvangst met koffie/thee en gebak
15:00 - 15:30 uur: Inchecken op de kamer en even opfrissen voor de High Wine
15:30 - 17:30 uur: Bijkletsen onder genot van een heerlijke High Wine
17:30 - 18:30 uur: Klaarmaken voor het diner
18:30 - 21:00 uur: Genieten van een 3-gangen keuze menu in een sfeervol restaurant

Dag 2:
09:00 - 10:00 uur: Heerlijk ontbijten
10:00 - 11:00 uur: Klaar maken voor een E-chopper tocht
11:00 - 16:00 uur: Avontuurlijke E-chopper rit maken door de Achterhoek
16:00 - 17:00 uur: Opfrissen voor het diner
17:00 - 18:30 uur: Dineren

Dag 3:
09:00 - 10:00 uur: Heerlijk ontbijten
10:00 - 11:00 uur: Klaarmaken voor een wandeling en uitchecken uit de kamer
11:00 - 13:00 uur: Wandelen op de Lochemse Berg

Overnachten in monumentale pand

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

De economy kamers zijn allen voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. Deze basis kamer heeft een eigen bureau, een flatscreen tv, telefoon een zitje en gratis WIFI. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en eigen toilet. De economy kamer is het meest geschikt voor kort durende verblijven. Ook zijn de kamers uitstekend voor gasten die een groot gedeelte van de dag buiten de deur zijn. Verblijft u voor enkele dagen dan adviseren wij u gebruik te maken van de comfortkamers.

De ruime en lichte comfortkamer is sfeervol en uniek ingericht. Het eigenzinnige interieur ademt gastvrijheid en luxe. De comfortkamers zijn gelegen in het monumentale pand. De comfortkamer beschikt over extra lange twin bedden, een flatscreen TV, een comfortabel zitje, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamers is voorzien van bad en/of douche.

De ruime tuinzichtkamers zijn onze trots. Allen voorzien van een betoverend uitzicht op onze parktuin en rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel. De tuinkamers zijn voorzien van een frisse inrichting met een knipoog naar de natuurlijke omgeving. De tuinkamers beschikken over extra lange twinbedden, ruime kastruimte, een flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamers zijn ruim en allen voorzien van bad en/of douche. Boekt u de Tuinkamer dan maakt u dagelijks één maal gebruik van een overheerlijke kop koffie of thee. Deze wordt u zonder kosten op uw kamer gebracht op een door u gekozen moment.

De deluxe kamers zijn zeer royale kamers . De deluxe kamers beschikken allen over een eigen unieke en eigenzinnige inrichting met verschillende thema’s. In de deluxe kamers treft u extra lange twin bedden, ruime kastruimte, een grote flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel. De deluxe kamers zijn alleen voorzien van verrassende luxe elementen. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche. In de deluxe kamer geniet u van uw eigen vers gezette koffie.