3-daags Vriendenweekend – met bierproeverij en E–FatBike rijden

Bij dit 3-daags Vriendenweekend is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 2x Overnachting
  • 2x Een overheerlijk Achterhoeks ontbijt
  • 2 Uur durende E-FatBike route door de Achterhoek
  • 1x 4-gangen verrassingsdiner
  • 1x Een Bronckhorster bierproeverij met borrelplank

Prijzen:
€ 215,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 292,50 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Optioneel:
Fietshuur € 14,50 per fiets per dag
E-bike € 29,50 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 15,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 35,00 p.p.
Upgrade naar comfort kamer € 10,00 p.p.
Upgrade naar suite € 40 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

Geef bij het reserveren van de E-FatBike aan welke dag en hoe laat u de E-FatBike wenst.

De locatie van de E-FatBike ligt op 30 minuten rijden van het hotel.
Wilt u de E-FatBikes laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 3-daags Vriendenweekend is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

3-daags Vriendenweekend - Bierproeverij en E-FatBike rijden

Zin om er met de vrienden heerlijk even tussen uit te gaan? Boek dan snel dit 3-daags Vriendenweekend in de Achterhoek weg! Ontdek de Achterhoek samen op de E-FatBike en geniet na de tocht in de sfeervolle herberg van diverse bieren tijdens de bierproeverij met een heerlijke borrelplank. Daarnaast zijn 2 overnachtingen, ontbijt en 1x een 4-gangen verrassingsdiner inbegrepen. Een geslaagd vriendenweekend in de Achterhoek wordt het zeker!

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Ontdek de Achterhoek met de E-FatBike

De E–FatBike is een stoere elektrische fiets met trapondersteuning. Hij is enorm krachtig en vanwege de dikke banden die de fiets heeft geschikt voor ieder terrein. Een rijbewijs of helm is bij deze fiets niet nodig, waardoor je met het hele gezelschap op pad kan gaan! De motor heeft 5 verschillende trapondersteuningsstanden, die eenvoudig in te stellen zijn via de besturingsknoppen op het stuur. De FatBike is voorzien van passagier steps, waardoor de fiets ook geschikt is voor twee personen.

De locatie van de E-FatBikes ligt op 30 minuten rijden van het hotel. Wilt u de E-FatBikes laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.
Geef bij het reserveren van de E-choppers aan welke dag en hoe laat u de E-choppers wenst.

Liever een andere activiteit dan de E-FatBike? Kijkt u dan eens naar de volgende opties:
Elektrische scooter huren: 2 uur € 34,50 p.p. Inclusief route.
E–Chopper huren: 2 uur € 30,00 p.p. Inclusief route
Elektrische Tuk Tuk huren: 3 uur/40 km € 30,50 p.p.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review