3-daags Seizoensarrangement in eigen land – Overnachten op een kasteel

Bij dit Seizoensarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle B&B kamer
  • 2x ontbijt voor 2 personen
  • Routekaartje van het gebied

Prijzen:

  • Standaard kamer in het Kasteel € 172,50 p.p.
  • De luxe kamer in het Kasteel € 205,- p.p.
  • Superior kamer in het Kasteel € 225,- p.p.

Hond is in enkele kamers toegestaan tegen meerprijs van € 15,- per nacht.

De prijs van dit Seizoensarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daagse Seizoensspecial

Vakantie in eigen land. Ieder seizoen heerlijk om op ons te overnachten. Heerlijk om tot rust te komen in een écht Kasteel waar vandaan u zo een wandeling kunt maken in het bos met zicht op de omliggende weides en de voor deze streek kenmerkende knotwilgen. Genieten op onze buitenplaats van een sfeervolle historische omgeving met alle ruimte, vogels en mooie natuur.

Genieten op ons kasteel

Overnachten in een kasteel betekent heerlijk buiten zijn. Genieten van een prachtige romantische omgeving met frisse lucht, grote monumentale bomen, weilanden, houtwallen, bos en water. Weg van uw verplichtingen, maar dicht bij Amsterdam en Utrecht.

Slapen in een écht Kasteel met een middeleeuwse toren met veel antiek, curiosa, kunst wat een warme een gezellige sfeer geeft. Maak een wandeling over het lommerrijke landgoed en ontdek de ooievaars op hun nest naast het Kasteel. Geniet van de kippen die vrij rondlopen, de eenden in de gracht en verwonder je over de reeën bij schemer in de boomgaard komen. Waar maak je dit nou mee? Voor rustzoekers is ons kasteel deze buitenplaats de plek om te zijn.

Onze Kasteelkamers

Het Kasteel biedt onderdak aan 7 geheel verschillende Bed and Breakfast kamers en bieden 7 bijzondere ervaringen.

Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, Uilen- of Nachtegaalkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de  Schildpad-, IJsvogel-, of tot slot de Ooievaarkamer, de prachtige bruidssuite. Overnachten in een kasteel is een bijzondere ervaring.

De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers.

Voor u als B&B gast zijn er de Rode en Gele Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van een kopje koffie, thee of een (koud) drankje.