3-daags Paasarrangement in het Zeeuwse Zierikzee

Bij dit 3-daagse Paasarrangement in Zeeland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een clubkamer
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 5-gangen verrassingsmenu in restaurant Cristó
  • Wijnarrangement bij het verrassingsmenu

Prijs: € 420,00 p.p. op basis van een 2-persoons Club kamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting en parkeergelden. (parkeergarage hotel of stad)

De prijs van dit 3-daags Paasarrangement in Zeeland is geldig met aankomst op 7 of 8 april 2023.

3 dagen Genieten met Pasen in Zeeland

Heerlijk 3 dagen genieten van de natuur die Schouwen-Duiveland te bieden heeft. Zo heeft u de mogelijkheid om uw dagen in de stad, het bos of aan het strand te spenderen, of doet u dit juist allemaal. Met dit paasarrangement hoeft u nergens aan te denken, lekker ontladen en optimaal genieten van 3 heerlijke dagen in het mooie Zeeland. 

Luxe hotel

Verken de omgeving per fiets en geniet van een 4-gangen diner die met liefde door de kok is bereidt in combinatie met een wijnarrangement in ons sfeervolle restaurant. Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschemas meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant en bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bierje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.