3-daags Historisch arrangement in Zeeland met bezoek aan 2 Musea en dag fietsen

Bij dit 3-daagse Historische arrangement in Zeeland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Een routekaart voor een historische stadswandeling door Zierikzee
  • 3-gangen Menu (maandag en dinsdag gesloten)
  • Bezoek aan het Watersnood Museum in Ouwerkerk (maandag gesloten)
  • 1 dag een elektrische fiets
  • Entree Stadhuismuseum in Zierikzee (maandag gesloten)

Prijs: vanaf € 239,00 p.p. op basis van een 2-persoons Clubkamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

Mocht u dit arrangement willen boeken op een Premium kamer dan is er een toeslag van € 20,- per nacht.

De prijs van dit 3-daags Histoirsch arrangement in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2023 met aankomst dinsdag tot en met zondag met uitzondering van de maanden juli en augustus en de feestdagen.

3-daags Historisch arrangement in Zeeland met bezoek aan 2 Musea en dag fietsen

De stad Zierikzee heeft een enorm rijke geschiedenis. Van de V.O.C. tot de Watersnoodramp van 1953 en van de ridders tot de 2e Wereldoorlog, in Zierikzee komt u het allemaal tegen. In een van deze 3 dagen kunt u 1 dag gebruik maken van de elektrische fietsBeklim de eeuwenoude toren en bezoek het Waternoods Museum en Stadhuismuseum.

Luxe hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een viertal kleurschemas meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.