3-daags Golfarrangement in Overijssel – Golfen in de bossen

Bij dit 3-daags Golfarrangement in Overijssel is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x een heerlijk 3-gangen diner
  • 2x een 18-holes greenfee op golfbaan Hooge Graven

Prijzen:
€ 310,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer tot en met 31 maart 2023 en vanaf 01 Oktober 2023 tot en met 31 December 2023.
€ 350,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer vanaf 1 april 2023 tot en met 30 September 2023

Toeslag Vechtzichtkamer is € 20,00 per kamer per nacht.

Toeslag Junior Suite is € 45,00 per kamer per nacht.

Geef bij uw reservering door welke dag en starttijd u wenst op te golfen.

De prijs van dit 3-daagse Golfarrangement in Overijssel is geldig tot en met 30 september 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Golfarrangement in Overijssel

Sla uw slag met dit mooie Golfarrangement in Overijssel. Overnachten in een hotel aan het water en golfen op de 18-holes golfbaan bij de Hooge Graven in Ommen. Een geweldig golfarrangement voor actievelingen en natuurliefhebbers. Na uw Golfdag staat er een heerlijk verrassingsdiner voor u klaar.

Overnachten aan het water

Het hotel beschikt over 33 hotelkamers waarvan 29 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. Tevens beschikken wij over 2 aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Een groot deel van kamers kijkt uit over De Vecht.

Alle kamers zijn voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen televisie, radio, föhn, telefoon en minibar.
De kamers bevinden zich op de eerste, tweede en derde etage en zijn per trap of per lift bereikbaar.

18-holes golfen bij de Hooge Graven

Golfbaan Hooge Graven behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland met haar 18-holes wedstrijdbaan en 9-holes par 3 baan. Voor zowel golfers met een hoge als een lage handicap is de baan goed te doen en bevat het genoeg uitdagingen. Diverse bunkers, hoogteverschillen en waterpartijen wisselen elkaar af. De golfbaan wordt omring door heide, weide en vooral veel bossen, een prachtig natuurschoon dus voor de liefhebbers.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Hans van Straalen

    Het arrangement voldeed volledig overeenkomstig de folder. Het hotel prachtig gelegen aan de vecht met mooi terras en goed restaurant. Het verrasingsmenu was van zeer goede kwaliteit en alle keren(3x) het zelfde niveau. De kamer was wat gedateerd maar netjes. De golfbaan was zeer uitdagend en goed onderhouden, dag 1 de 18 holes lange baan en de tweede dag de negen holes Birdie baan ook heel verrassend. Kort om een goed arrangement.