3-daags Fietsarrangement met verblijf in stijlvolle suite in Brabant

Bij dit 3-daags Fietsarrangement in Goirle is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 2 Overnachtingen in een luxe Suite met bad en/of regeninloopdouche
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Prachtige omgeving om te fietsen
  • Gratis parkeren

Prijs: € 189 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Fietsarrangement in Goirle is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Fietsarrangement in het gezellige Brabant

Fietst u graag in een mooie en natuurrijke omgeving? Stap dan de fiets op en kom het mooie Brabant ontdekken. U verblijft in een prachtig boutique hotel in Goirle en overnacht in een stijlvolle suite. Het hotel is de ideale uitvalbasis om Goirle en haar omgeving per fiets te gaan verkennen. Dit kan natuurlijk niet op een lege maag dus geniet in 's ochtends eerst van een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Overnachten in een luxe Suite

Er zijn 2 verschillende type suites, de Deluxe 2-persoonskamers en de Suites met terras. Beide kamertypes hebben een groot 2-persoonsbed, eigen badkamer en een 'trustbar'. 

In de suites is dus geen ouderwetse minibar aanwezig maar een 'trustbar'. Een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, de lekkerste wijnen, prosecco maar ook heerlijke frisdranken en mineraalwater. U kunt dan zelf doorgeven wat u verbruikt heeft.

Ontdek Goirle en de omgeving per fiets

Vanuit uw stijlvolle suite in Goirle fiets u in ongeveer 25 minuten naar het centrum van Tilburg waar u deze gezellige stad kunt verkennen. Van lekker shoppen tot musea bezoeken of gezellig een terrasje pakken tot bootje varen in Tilburg. 

Of fiets bij de prachtige natuurgebieden de Halve Maan en De Regte Heide. Ook liggen er diverse fietsknooppunten routes in de omgeving.