3-daags Fietsarrangement en overnachten in de Oude Brouwerij in Valkenburg

Bij dit 3-daagse Fietsarrangement in Valkenburg is inbegrepen:

  • 1x Een Welkomstdrankje
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • 1x Een luxe tapas borrelplank voor 2 personen in het restaurant in het hotel

Prijs: € 149,50 p.p. op basis van 2 personen in een Comfort 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Weekend toeslag vrijdagnacht en zaterdagnacht € 12,50 per persoon per nacht

De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement in Valkenburg is geldig tot en met 31 mei 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Fietsarrangement in Valkenburg

Bij aankomst in dit bijzondere hotel checkt u in aan de receptie, vervolgens brengt u uw bagage naar uw comfort kamer, om tot slot neer te strijken in de bar of op het terras en uw verblijf in Valkenburg kan beginnen. De gezellige toeristenbadplaats nodigt uit om te verkennen maar ook de omgeving is fantastisch om op de fiets te ontdekken. Met dit fietsarrangement kunt u van beide heerlijk genieten. 

Gestylde Kamers

De ontwerpers van dit hotel hebben van elke kamer een kunstwerk gemaakt. Het hotel heeft een mooie luxe en industriele uitstraling, logisch omdat het een oude brouwerij was.

De gestylde kamers hebben 2 ruime boxsprings op de kamer, een eigen badkamer, uitzicht op de natuur, er staat een tv en uiteraard is er wifi op de kamer. De kamers zijn voor maximaal 2 personen.

Bar, restaurant, terras

RUW. is dé plek in Valkenburg om te genieten van een heerlijke cocktail, zoals de RUW. signature Gin & Tonic of kies uit 1 van onze 9 speciaalbieren van de tap. Een royale borrelplank erbij om samen van te genieten, zonnetje aan de hemel en het recept voor een onvergetelijk verblijf in het zuiden is compleet.

Het restaurant, de bar en het terras van RUW. zijn dagelijks geopend om te genieten van het RUW. bar & bitesmenu. Diner zal vanaf heden geserveerd worden bij De Beren, dat zich op minder dan 100 meter van het hotel bevindt.

Genieten in Valkenburg

Het hotel ligt bij het centrum van Valkenburg en op 450 meter van het hotel bevindt zich een parkeerplaats. Hier kunt u betaald parkeren. Als u zin heeft om te fietsen kunt u deze uiteraard bij het hotel huren maar ze ook zelf mee nemen. Er is een In-house en beveiligde fietsenstalling (met oplaadpunten).

Als u lekker wilt gaan fietsen of wandelen zijn er uiteraard vele apps waar u uitstekende routes kunt vinden vanuit Valkenburg. Het Heuvelland is een waar paradijs om te ontdekken.

Ook de stad Valkenburg moet u absoluut bezoeken en een wandeling er door heen is een heerlijke ervaring. Geniet en ga ook Valkenburg ontdekken en geniet van een aangenaam verblijf in dit hotel.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Klein Gunnewiek

    Mooi hotel en goede bediening, zeker nog een keertje naar te gaan.