3-daags Familieweekend in de Achterhoek met Skeltertreinen en een overheerlijke High Tea

Bij dit 3-daags vriendinnenweekend is inbegrepen:

 • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
 • 2 Overnachtingen
 • 3 uur Durende skeltertocht door Laren met routebeschrijving
 • 2x Een Achterhoeks ontbijt
 • 1x een 4-gangen verrassingsmenu
 • 1x High Tea

Prijzen:
€ 205.00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 182.50 p.p. bij 3 tot 5 personen in familiekamer of appartement.

Optioneel:
Fietshuur € 14,50 per fiets per dag
E-bike € 29,50 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 15,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 35,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.n.
Upgrade suite € 40,00 p.n.
Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

Geef bij het reserveren van de Skeltertrein aan welke dag en hoe laat u de Skeltertrein wenst.

De locatie van de Skeltertrein ligt op 30 minuten rijden van het hotel.
Wilt u de Skeltertrein laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 3-daags vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Familieweekend in de Achterhoek met Skeltertrein en High-tea

Geniet samen met de familie van een 3-daags Familieweekend arrangement in de Achterhoek in het kleinste plaatsje van Nederland; Bronckhorst. Tijdens dit weekendje weg met de familie stapt u op een Skeltertrein. Wat is er gezelliger dan met zijn allen een toertocht of puzzelrit maken op een fietstrein? Daarnaast geniet u ook van een overheerlijke high-tea. Breng samen tijd door in de bijzondere omgeving en geniet van elkaar met dit 3-daags Familieweekend arrangement!

Overnachten in een herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Skeltertrein activiteit tijdens het Familieweekend

Wat is er gezelliger dan met zijn allen een toertocht of puzzelrit maken op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar jullie met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen (in aparte kinderzitjes) op kunnen. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen. Voor baby’s is er zelfs een Maxi Cosi houder zodat zelfs de allerjongsten mee kunnen.

De locatie van de Skeltertrein ligt op 30 minuten rijden van het hotel.
Wilt u de Skeltertrein laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Deze locatie heeft ook nog veel mogelijkheden naast de Skeltertrijn. Stap ook eens op een elektrische scooter, E-Chopper een E-FatBike of een Elektrische Tuk Tuk!

Geef bij het reserveren van de Skeltertrein aan welke dag en hoe laat u de Skeltertrein wenst.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Astrid Wiessner Hoog

  Leuk gezellig hotel, wel jammer dat er geen wc boven was ivm trap naar boven, diner was goed en de high tea was heerlijk