3-daags bedrijfsuitje – met Paintball en Bierproeverij

Bij dit 3-daagse Stoere Teamweekend in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle boetiek kamer
  • 2x Een uitgebreid genieten van het luxe Gelderse ontbijt
  • Ontvangst op locatie met koffie en/of thee
  • 1x Paintball game 
  • 1x Bierproeverij met hartige hapjes (High beer)
  • 1x Een 4-gangen menu in restaurant Le Défi op de 2e avond
  • Gebruik van verwenbad, sauna, spa & fitness 

Prijs: vanaf € 179,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen. 
Prijzen zijn exclusief verblijfs- en milieubelasting.

De prijs van dit 3-daagse Stoere Teamweekend in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Teamweekend in de Achterhoek

Een verrassend teamweekend in de Achterhoek met paintball en Bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!

Puur genieten in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en heerlijke eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Verblijft u zakelijk? Dan is er rekening gehouden met een goede werkplek en snel internet. En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en fitness!