2-daagse Seizoensspecial met leuke activiteiten op de Veluwe – Korte Break

Bij deze 2-daagse Seizoensspecial op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in mooi Hotelkamer met weids uitzicht
  • 1x Ontbijt
  • 1x E-chopper rijden (2 uur)
  • 1x tafelgrillen
  • Midget golf 

Prijs: vanaf € 94.95 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Het e-chopper rijden is niet mogelijk van 1 november tot en met 1 april. De overige onderdelen van dit arrangement zijn in die periode wel gewoon te boeken.

De prijs van deze 2-daagse Seizoensspecial op de Veluwe is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

2-daagse Seizoensspecial met leuke activiteiten op de Veluwe - Korte Break

Nog op zoek naar een korte Break en zin in een verblijf op de Veluwe? Kom naar ons nieuwe hotel! In deze seizoensspecial gaat u de Veluwe op met een super stille E-chopper en kunt u 's avonds na praten tijdens het Tafelgrillen. Wees er snel bij want deze speciale break niet te missen.

Hotelkamers gebouwd in 2019

Wilt u binnenkort graag een nachtje, weekendje, weekje of nog langer het ultieme vakantiegevoel beleven op een prachtige locatie met de Veluwe als achtertuin? Dan is ons hotel in Voorthuizen écht iets voor u. Geniet van de services van een hotel en profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Voor een weekendje weg met zijn tweeën of een vakantie met het gezin is ons hotel in Voorthuizen ideaal; de hotelkamers bieden namelijk plaats aan 2 tot 4 personen. Tijdens uw hotelovernachting maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het recreatiepark Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad, geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad, schuif aan bij Restaurant Proef! en laat u culinair verrassen of ontspan optimaal bij onze wellness voorzieningen. Ook aan de kinderen is gedacht; tijdens uw verblijf in ons hotel op de Veluwe vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam. 

Ontdek de Veluwe per E-chopper

Om samen de omgeving te verkennen is super! Rijdt met elkaar de route naar bijvoorbeeld het Nationale Park de Hoge Veluwe en neem een kijkje bij het Kröller-Müller Museum. Deze routes kun je perfect rijden vanaf de locaties Otterlo en Hoenderloo, waar het startpunt van de E-chopper routes is. Of vertrek vanaf locatie Garderen en neem een kijkje bij Landgoed Staverden en een stop voor een lekker ambachtelijk ijsje bij de IJstijd, mag natuurlijk niet ontbreken!