2 Daagse Dinerspecial – Nachtje weg en Culinair genieten in de Achterhoek

Bij dit 2 daags Diner arrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in één van de kleine kamers 
  • 1x Uitgebreid Gelders ontbijt 
  • 1x Een 3-gangen keuze menu op de dag van aankomst
  • Gebruik van zwembad, sauna en fitness 

Prijs: € 69,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief verblijfs- en milieubelasting.

Wilt u nog langer genieten?

Verleng uw arrangement dan voor slechts € 59,50 p.p.inclusief ontbijt. 

Toeslagen andere kamertypes zijn: 
€ 10,- per nacht voor een Boetiek kamer 
€ 20,- per nacht voor een Tuinzicht kamer
€ 30,- per nacht voor een Royal kamer
€ 40,- per nacht voor een Deluxe kamer

De prijzen van dit 2 Daagse Diner arrangement in de Achterhoek zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2 Daagse Dinerspecial - nachtje weg en culinair genieten

Een nachtje vertoeven in een heerlijk hotelletje in de Achterhoek? Lekker eten en even tijd voor elkaar! Dat vindt u met deze 2-daagse Dinerspecial waarbij u slaapt in een uitstekende kamer en 's avonds heerlijk kunt dineren in het hotel. Gastvrij, kleinschalig in een prachtige bosrijke omgeving.

Heerlijk hotel in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Verblijft u zakelijk? Dan is er rekening gehouden met een goede werkplek en snel internet.En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en solarium!