2-daags Wellnessarrangement met overnachting in Soesterberg

Dit 2-daags Wellnessarrangement in Soest is inclusief:

  • Bij aankomst een welkomstdrankje
  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een dagentree Thermen Soesterberg
  • Fiets & wandelroutes
  • Gratis parkeren bij het hotel

Prijs: vanaf € 109,00 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer met douche.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 2-daags Wellnessarrangement in Soest is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wellessarrangement in Soesterberg

Combineer uw overnachting in het gastvrije hotel met een bezoek aan Thermen Soesterberg. Bij dit arrangement ontvangt u een ticket voor een dagentree bij Thermen Soesterberg! Laat uzelf verrassen met diverse sauna’s, onderdompelen in heerlijke baden en volledig tot rust komen onder het genot van veelzijdige wellnessfaciliteiten. Bij terugkomst in het hotel voelt u zich volledig ontspannen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in Soest!

Het hotel en de faciliteiten

Nabij het centrum van Amersfoort en in de buurt van de Soesterduinen is dit hotel gelegen. Het hotel bevindt zich in het dorpje Soest, dat op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht ligt. Door de centrale ligging van het hotel zijn er veel verschillende activiteiten in de omgeving te doen.

Modern en warm hotel
In het hele hotel is er gebruik gemaakt van dezelfde moderne en warme inrichting. Dit is doorgevoerd naar het restaurant, de bar, de feest- en vergaderzalen en naar de hotelkamers. De hotelkamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen.

Ontdek de omgeving van Amersfoort
Het hotel is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, waar veel bossen en heidevelden zijn. U kunt in de omgeving prachtige fietstochten maken. In de nabije omgeving van het hotel zijn verschillende activiteiten te beleven voor het hele gezin. Daarnaast kunt u ook een dag cultuur snuiven in Amersfoort.

De omgeving & Tips

Wilt u overnachten in een rustige en landelijke omgeving, maar toch dicht bij een grote stad zodat u heerlijk kunt winkelen en een terrasje pakken? Dan is dit hotel de ideale locatie voor u. Houdt u juist van cultuur snuiven? Dan is Paleis Soestdijk dichtbij en zeker de moeite waard om te bezoeken.