2-daags Wandelarrangement in Goirle en slapen in een Boutique Hotel

Bij dit 2-daags Wandelarrangement in Goirle is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 1 Overnachting in een luxe Suite met bad en/of inloopregendouche
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Natuurgebieden in de buurt om wandelend te verkennen
  • Gratis parkeren

Prijs: € 94,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 2-daags Wandelarrangement in Goirle is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelarrangement vanuit een boutique hotel in het gezellige Brabant

Ontdek de prachtige omgeving van het boutique hotel in Goirle tijdens een mooie wandeling. Verken het levendige Tilburg te voet of maak een wandeling in natuurgebied de Halve Maan of De Regte Heide. Tijdens uw verblijf overnacht u in een luxe suite en geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijt!

Ontdek de prachtige omgeving te voet

Vanuit uw stijlvolle suite in Goirle rijdt u in een kwartiertje naar het centrum van Tilburg waar u deze gezellige stad kunt verkennen. Van lekker shoppen tot musea bezoeken of gezellig een terrasje pakken tot bootje varen in Tilburg. 

U kunt ook lekker ontspannen en een dagje naar een wellness center gaan in Goirle of Tilburg of gaat u liever lekker de buitenlucht in dan kunt u vanuit de villa heerlijk wandelen door bijvoorbeeld natuurgebied de Halve Maan of De Regte Heide

Overnachten in een luxe Suite

Er zijn 2 verschillende type suites, de Deluxe 2-persoonskamers en de Suites met terras. Beide kamertypes hebben een groot 2-persoonsbed, eigen badkamer en een 'trustbar'. 

In de suites is dus geen ouderwetse minibar aanwezig maar een 'trustbar'. Een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, de lekkerste wijnen, prosecco maar ook heerlijke frisdranken en mineraalwater. U kunt dan zelf doorgeven wat u verbruikt heeft.