2-daags Vriendinnenweekend in Drenthe – Samen ontspannen en heerlijk genieten

Bij dit 2-daagse Vriendinnen Wellnessweekend in Drenthe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Toegang tot wellness faciliteiten

Prijzen op basis van 2 personen op een 2-persoonskamer:
Hoogseizoen (1 april t/m 30 september 2023)
€ 67.50 per persoon bij aankomst op zondag t/m woensdag.
€ 70.00 per persoon bij aankomst op vrijdag of zaterdag

Laagseizoen (1 januari t/m 31 maart & 1 oktober t/m 31 december)
€ 65.00 per persoon bij aankomst op zondag t/m donderdag
€ 67.50 per persoon bij aankomst op vrijdag of zaterdag

De prijs van dit 2-daagse Vriendinnen Wellnessweekend in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Heerlijk vriendinnenweekendje weg!

Beleef een heerlijk wellness weekend met uw beste vriendin(ne)n! Lekker ontspannen, tijd om even bij te kletsen en genieten van de wellnessfaciliteiten. En met zo'n leuke aanbieding wordt het pas echt genieten! 

Relaxen en ontspannen in het wellnesscentrum

Het is tijd om volledig te ontspannen en in de watten gelegd te worden door middel van de diverse wellness faciliteiten in een bosrijke omgeving. U kunt gebruik maken van de Finse sauna, stoomcabine, verkwikkende voetenbaden, douchecabines met lichttherapie, etcetera. 

Dagelijks is het wellnesscentrum geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Iedereen kan gebruik maken van het wellnesscentrum. 

De luxe en sfeervolle kamers

Het prachtige 4-sterrenhotel beschikt over 27 sfeervolle kamers waar niks aan zal ontbreken. Alle kamers beschikken over extra lange comfortbedden, een badkamer met douche en toilet, gratis wifi, flatscreen tv, zithoek, werkruimte met radio en telefoon. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht op de golfbaan en het Amsterdamsche Veld. 

Voor mindervalide zijn geschikte kamers die zorgen voor een ontspannen en toegankelijk verblijf. Het hotel is geheel drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. Op de begane grond bevinden zich 2 ruime kamers speciaal ingericht voor mindervalide met extra ruimte, een mindervalide bed, een terras en een aangepaste badkamer.

Bovendien beschikt het hotel over 2 ruime suites. De suites hebben een slaap/leef gedeelte. De suites bieden nog meer faciliteiten, ruimte en extra service. Hierbij kunt u denken aan een minibar, groot 2-persoonsbed en een koffieapparaat.