2 daags sauna arrangement – Genieten op een landgoed

Bij dit 2-daags sauna arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Sauna entree bij Wellness De Bronsbergen in Zutphen (Graag bij de boeking aangeven of u de 1e of 2e dag gebruik wenst te maken van de sauna. Vouchers op te halen bij het hotel.)
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Koffie of thee bij vertrek Coffee to go

Prijzen:

  • Maandag t/m vrijdag: € 57,50 per persoon
  • Zaterdag: € 60,00 per persoon
  • Zondag: € 55,00 per persoon

Deze prijs is geldig voor 2-persoonsbezetting per kamer.
Bij 1-persoonsgebruik wordt in het hotel € 20,00 per kamer per nacht in rekening gebracht.
Prijzen zijn exclusief Milieu- en verblijfsbelasting à € 2,85 per persoon per nacht (prijspeil 2022).

De prijs van dit 2-daags Sauna arrangement in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Sauna arrangement

Lekker genieten van een dagje sauna bij Wellness De Bronsbergen in Zutphen, slechts op 15 minuten gelegen van het landgoed waar u een nachtje gaat slapen. U verblijft op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Gezellig met vriendinnen of romantisch met uw geliefde. Boek snel deze aanbieding!

De kamers

De comfortabele kamers van het hotel bevinden zich in 2 moderne hotelvleugels die in de parktuin zijn bijgebouwd. De ruime 2-persoonskamers zijn voorzien van 2 bedden, zitje, bureau, ruime kast, telefoon, televisie, WiFi, badkamer met douche, toilet en fohn. Ons landgoed is goed ingericht om mindervaliden een heerlijke vakantie te bieden. Het hotel en hoofdgebouw zijn rolstoel en rollator toegankelijk, beschikken over een lift en alle ruimtes zijn drempel vrij. Er is aan de achterzijde van het hotel gratis parkeergelegenheid voor ruim 200 auto's. De receptie bevindt zich aan de voorzijde, laat uw koffers bij het inchecken daarom gerust nog even in de auto.

De omgeving

Het landgoed ligt in de Berkelvallei en grenst aan natuurgebied de Velhorst, een streek die zich kenmerkt door bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Zo heeft het lieflijke Almen een mooi dorpsplein met eeuwenoude lindebomen en een 14de eeuwse kerk waar dichter Staring prachtige gedichten schreef. De omliggende natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niets voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! Maar ook de wandelaar komt in deze streek perfect aan zijn trekken. Vanaf ons landgoed begint u direct met diverse fiets- of wandelroutes.