2-daags Romantisch weekendje weg op de Utrechtse Heuvelrug

Bij dit 2-daags Romantisch arrangement is inbegrepen:

  • 1x Overnachting in Suite
  • 1x Roomservice ontbijt
  • 1x een 3-gangen diner
  • 1x Prosseco op kamer
  • Gratis wandel- en fietsroute
  • 1 x 2 uur privegebruik wellness
  • Gratis parkeren
  • Gratis WIFI

Prijs: vanaf € 142,50 p.p. op basis van een luxe suite.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 2-daags Romantisch arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Relaxen in de natuur

Samen met uw geliefde even helemaal ontspannen? In deze bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug komt u volledig tot rust. Met dit 2-daags Romantisch arrangement geniet u van een heerlijk 3-gangen diner.

Slapen als een roosje

Luxe kamers: De luxe kamers zijn voorzien van een heerlijk ligbad, een aparte ruimte douche en een apart toilet, lits jumeaux bedden van 210 x 180 cm, een bureau met telefoon en internetaansluiting, LCD televisie, kluisje, een comfortable zithoek met 2 stoelen en koffie en thee faciliteiten.

Suites: De (bruids)suites zijn zeer ruim van opzet en hebben prachtig uitzicht op de landelijke en bosrijke omgeving. Luxe faciliteiten zoals een groot 2-persoons bubbelbad, ruime ronde 2-persoons douche, 2 persoonsbed (210 x 180 cm), zithoek met open  haard en brede LCD televisie met dvd speler.

Mindervalide kamers: De mindervalide kamers hebben brede deuren, voldoende ruimte voor een rolstoel, lits jumeaux bedden van 210 x 180 cm, een bureau met telefoon en internetaansluiting, LCD televisie, kluisje, een comfortable zithoek met 2 stoelen en koffie en thee faciliteiten. De aparte badkamer is voorzien van een (zit)douche, ligbad en toilet.

Niet alleen de mindervalide kamers, ook de rest van het hotel (inclusief de lift) is rolstoelvriendelijk.

Overnacht in een suite

Tijdens dit romantische arrangement verblijft u op 1 van onze suites. Deze zijn zeer ruim van opzet en hebben prachtig uitzicht op de landelijke en bosrijke omgeving.Luxe faciliteiten zoals een groot 2-persoons bubbelbad, ruime ronde 2-persoons douche, 2 persoonsbed (210 x 180 cm), zithoek met open  haard en brede LCD televisie met dvd speler.

Natuurlijk is het mogelijk om uw verblijf in de suite uit te breiden met allerlei extra’s. Wat denkt u van een heerlijk glas champagne of ontbijt op bed? Vraag naar de mogelijkheden!