2-daags Golfarrangement – Slapen in een bijzonder boutique hotel en golfen in Den Bosch

Bij dit 2-daags Golfarrangement in Goirle is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 1 Overnachting in een luxe Suite met bad en/of inloopregendouche
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Gratis parkeren
  • 1x 18 Holes greenfee bij Golf Parc de Pettelaar in Den Bosch 

Prijs: € 128,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

Geef bij uw reservering door op welke dag en starttijd u wilt golfen. Dit dient uiteraard gereserveerd te worden.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement in Goirle is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Droom weg in een boutique hotel in Brabant

Ontdek de prachtige omgeving van het boutique hotel in Goirle. Overnacht in een luxe suite en geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt! Naast een heerlijke nacht geniet u van een bijzondere golfdag en speelt u 18 holes op de golfbaan in hartje Den Bosch met uitzicht op de Sint-Jan. De golfbaan ligt wel op zo'n 35 minuten rijden van het boutique hotel. 

Ontdek de prachtige omgeving te voet

Vanuit uw stijlvolle suite in Goirle rijdt u in een kwartiertje naar het centrum van Tilburg waar u deze gezellige stad kunt verkennen. Van lekker shoppen tot musea bezoeken of gezellig een terrasje pakken tot bootje varen in Tilburg. 

U kunt ook lekker ontspannen en een dagje naar een wellness center gaan in Goirle of Tilburg of gaat u liever lekker de buitenlucht in dan kunt u vanuit de villa heerlijk wandelen door bijvoorbeeld natuurgebied de Halve Maan of De Regte Heide

Overnachten in een luxe Suite

Er zijn 2 verschillende type suites, de Deluxe 2-persoonskamers en de Suites met terras. Beide kamertypes hebben een groot 2-persoonsbed, eigen badkamer en een 'trustbar'. 

In de suites is dus geen ouderwetse minibar aanwezig maar een 'trustbar'. Een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, de lekkerste wijnen, prosecco maar ook heerlijke frisdranken en mineraalwater. U kunt dan zelf doorgeven wat u verbruikt heeft.

Golfen in hartje Den Bosch

Golf Parc de Pettelaar in ’s-Hertogenbosch is één van de mooiste golfaccommodaties. Uniek gelegen aan de A2 en binnen de ring van de binnenstad van Den Bosch met vanaf de golfbaan een prachtig uitzicht op de Sint-Jans kathedraal. Door onder andere de grote hoogteverschillen, waterpartijen en snelle greens is de compacte Par 3-4 baan zowel voor de beginnende als de geoefende golfer een uitdaging. De golfbaan ligt op zo'n 8 minuten rijden van het landgoed.