2-daags Golfarrangement in Overijssel – Slapen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

Bij dit 2-daags Golfarrangement in Overijssel is inbegrepen:

  • Overnachting
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Een heerlijk 3-gangen diner
  • 18-holes Greenfee bij Golfclub de Koepel
  • Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 137,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer comfort.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Twentse Gastvrijheid

Bij ons hotel in Hellendoorn ervaart u echte Twentse gastvrijheid. Gelegen aan de voet van Nationaal park de Sallandse Heuvelrug is het heerlijk genieten van een groene omgeving. Leef u een dagje sportief uit bij golfbaan de Koepel en kom weer tot rust is ons fijne hotel. 

Faciliteiten

Bent u op zoek naar optimale ontspanning tijdens uw verblijf? Dit hotel in Hellendoorn biedt verschillende faciliteiten aan om heerlijk tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van de luxe sauna of maak gebruik van onze zonnebank. In het hotel kunt u ook heerlijk genieten van een drankje en hapje tijdens een potje biljart.

Het hotel in Hellendoorn beschikt over een culinaire à la carte restaurant. Laat u verassen door de chef-kok en zijn keukenbrigade voor een heerlijk avondje uit. Voor een gezellige borrel kunt u plaatsnemen aan de hotelbar met diverse hapjes en drankjes.

Prachtige omgeving

Het hotel in Hellendoorn is omringd met pure natuur. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat in de Twentse omgeving, zult u zich verbazen over de meest prachtige natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Ontdek zelf de prachtige omgeving in Overijssel. Na een dag vol leuke activiteiten kunt u heerlijk genieten in ons à la carte restaurant in Hellendoorn. Geniet van de meest ambachtelijke bereidingen samen met zijn tweeën of met een heel gezelschap.