2-daags Golfarrangement – Slapen in Coevorden en 2 dagen golfen op 2 banen

Bij dit 2-daags Golfarrangement met greenfees voor 2 golfbanen is inbegrepen:

 • 1 Overnachting in een king suite
 • 1x Een uitgebreid ontbijt
 • 1x Een 3-gangen diner op de dag van aankomst
 • Greenfee voor 18 holes op golfbaan de Semslanden
 • Greenfee voor 18 holes op golfbaan het Rijk van Sybrook of Golfbaan de Koepel

Prijs: vanaf € 187 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

Geef bij uw reservering door op welke dag u op welke golfbaan wilt golfen met uw gewenste starttijd.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement met 2 dagen golfen op 2 golfbanen is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Golfarrangement met 2 dagen golfen op 2 banen

Lekker eten in een romantische en gezellige sfeer, een nachtje lekker blijven slapen en 2 dagen op 2 verschillende golfbanen! Voor de echte golfliefhebber die een dag in Drenthe wil golfen en een dag in Overijssel op 2 fantastische golfbanen. Geniet in het hotel 's avonds van een heerlijk diner en rust lekker uit voor een volgende mooie golfdag.

Het hotel

Voor een totale ervaring van de prachtige omgeving in combinatie met lekker slapen en eten geniet u in dit prachtige hotel in Coevorden. Het 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren.

Slapen als een koning

De kamers zijn voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, regendouches en in de hogere categorie regendouche en bad. Natuurlijk heeft u een minibar die wij naar wens kunnen vullen, kunt u tv kijken vanuit bed en is er kosteloos gebruik te maken van draadloos internet. Er zijn kamers in 3 klassen: H Design King, H Design King Deluxe en H Design Suite.

Onze H Design King kamers (25-30 m2) beschikken over grote King bedden en heerlijke regendouches. Sommige kamers hebben een authentiek balkenplafond. Vanuit een heerlijk bed, voorzien van luxe bedlinnen, kunt u lekker lui tv kijken. In de kamer hstaat een kleine koelkast die u naar wens kan vullen en kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Onze H Design King kamers zijn uitgevoerd met ramen van vloer tot plafond of klassieke ramen.

Onze H Design King Deluxe kamers (35 m2) beschikken over grote King bedden en heerlijke regendouches, met een keuze uit een dubbele regendouche of regendouche/bad. Sommige kamers hebben een authentiek balkenplafond. Vanuit een heerlijk bed, voorzien van luxe bedlinnen, kunt u lekker lui tv kijken. In de kamer staat een kleine koelkast die u naar wens kan vullen en kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Eveneens beschikken onze King Deluxe kamers over een zithoekje of een bankje. Onze H Design kamers Deluxe zijn uitgevoerd met ramen van vloer tot plafond of klassieke ramen

Onze H Design Suites (37-40 m2) liggen op de kopse kanten van Pakhuis de Vlijt, sommige suites hebben zelfs nog authentieke balkenplafonds. Deze kamers beschikken over grote King bedden, heerlijke regendouches én hebben een bad. De twee bruidssuites zijn uitgevoerd met een heerlijk bubbelbad. Vanuit een lekker bed, voorzien van luxe bedlinnen, kunt u lekker lui tv kijken. In de kamer staat een kleine koelkast die u naar wens kan vullen en kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Eveneens beschikken onze H Design Suites over een zithoekje of een bankje. Onze H Design Suites zijn uitgevoerd met ramen van vloer tot plafond of klassieke ramen.

Golfbaan Semslanden

Golfbaan de Semslanden in Gasselternijveen is een actieve club. Voor iedereen is er wel een wekelijkse inloop-wedstrijd: heren, dames, mixed, greyhounds, jeugd, dal-uren-leden, etc. En natuurlijk hebben we regelmatig één- of meer-daagse toernooien. Vaak worden die afgesloten met een etentje in het restaurant. Wilt u kennismaken met de Semslanden? Kom dan gerust een dagje heerlijk golfen.

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
2 reviews
 • 9
  Jan van den Biggelaar

  Prima hotel. Vriendelijk welkom met alle COVID-19 afspraken betreft het ophalen van diner en het bezorgen van het ontbijt. Op je kamer eten is wat behelpen. Jammer dat het restaurant in het kasteel niet open is. Kamers zijn in een ander pand, aan de overkant. Prima ruime kamers met lekker bed en goede douche.

 • 8
  Pascal Meulengraaf

  Mooie banen en van zeer goed niveau. Hotel heeft mooie kamers en goed eten