2-daags Familieweekend in de Achterhoek – met Tandemtocht

Bij dit familieweekend in Bronckhorst is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting
  • 2 á 3 Uur durende Tandemtocht inlcusief leuke digitale foto
  • 1x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 4-gangen verrassingsmenu

Prijzen:
€ 118.00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 104.40 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Optioneel:
Fietshuur € 14,50 per fiets per dag
E-bike € 29,50 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 15,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 35,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.n.
Upgrade suite € 40,00 p.n.
Toeslag 1-persoonskamer € 40,00 per kamer per nacht.

Geef bij het reserveren door op welke dag en hoe laat u de tandems wenst.

De prijs van dit familieweekend in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Familieweekend in de Achterhoek - met Tandemtocht

Kom genieten van dit 2-daagse Familieweekend in de Achterhoek en ontdek het kleinste stadje van Nederland; Bronckhorst. Tijdens dit familieweekend maakt u een leuke tandemtocht door de Achterhoek en ontvangt u achteraf een leuke herinnering, namelijk een digitale foto. Na de leuke dag geniet u in de sfeervolle herberg van een 4-gangen verrassingsdiner en overnacht u in een comfortabele kamer. U beleeft 2 gezellige dagen met de familie in de Achterhoek in combinatie met een leuke activiteit!

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Tandemtocht door de Achterhoek

Tijdens dit 2-daagse Familieweekend stapt u gezellig op een Amerikaans ontworpen tandem! De tandems fietsen lekker, zijn stevig, duurzaam en uniek. Naast de 2 á 3 uur durende tandemtocht ontvangt u ook nog een leuke digitale foto ter herinnering! De tandemtocht vertrekt vanuit Laren (Gelderland), maar in overleg kunnen de tandems ook op locatie worden afgeleverd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tijdens de tandemtocht kunt u er voor kiezen om zelf een stop te maken bij een café of restaurant om daar een hapje te eten!

Bij deze locatie zijn er veel mogelijkheden, liever op een E-chopper, Fat bike of solex rijden? Het is allemaal mogelijk!