2-daags Culinair arrangement – genieten in het Montferland

Bij dit 2-daags culinair arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid keuze à la carte ontbijt
  • 1x Een 4-gangen verrassingsdiner
  • 1x Een 4-gangen bijpassend wijnarrangement

Prijs: € 165,00 p.p. op basis van een standaardkamer.

Comfortkamer: € 175,00 p.p.
Terraskamer: € 175,00 p.p.
Suite: € 185,00 p.p.

De prijs van dit 2-daags culinair arrangement in het Montferland is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair genieten in het Montferland

Uw culinair avontuur begint met een aperitiefje bij de open haard in onze gezellige lounge en wordt voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant of in de statige herenkamer. Na het heerlijke 4-gangendiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement, kunt u onder het genot van een kopje koffie nog even nagenieten.

Bourgondische keuken

Het hotel heeft een mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken! Fietsverhuur, mogelijkheid tot stalling paarden en ruime parkeergelegenheid.

17 Sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad en toilet), 3 comfort (2 met tweepersoons bad, 1 met ruime douche en toilet), er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet.

De verrassende diners worden geserveerd op de prachtig verbouwde deel, en als het weer het toelaat kunt u hiervan op ons recent gerenoveerde terras genieten onder het genot van het prachtige uitzicht.

Prachtige omgeving het Montferland

Deze havezathe bevindt zich midden in het natuurschoon van de Achterhoek. Deze omgeving is uitermate geschikt voor: Wandelen en fietsen naar bijvoorbeeld het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Daar vindt u o.a. het Dickensmuseum. Kijk in Doesburg waar Abraham de mosterd haalt. Struin rond op de boekenmarkten in Bredevoort. Ontspannen in een sauna, proef de wijnen van de Achterhoekse wijngaard of kom in contact met de natuur: zoals paardrijden, flora en fauna en het boerenleven.