Single Post

SnowWorld Zoetermeer

SnowWorld heeft maar liefst 4 pistes en is de steilste indoorpiste van Europa. Tevens beschikt de skibaan over 10 skiliften. Beleef een fantastische dag uit op echte sneeuw in SnowWorld Zoetermeer.

Pistes & funpark

 • Piste 1: de piste is het startpunt voor beginnende wintersporters. De blauwe piste is 140 meter en beschikt over 2 sleepliften, een bandlift en een touwlift.
 • Funpark – piste 2: deze piste staat gelijk aan piste 1. Een groot deel van het jaar staat hier het Funpark. De piste heeft 3 sleepliften en een bandlift. Het Funpark beschikt over: double kink, tap ball, tank, babyrail, wallride flatbox, black tube, schans, rainbowbox, jailfence stepdown, downrail en wallride tonnen.
 • Piste 3: in 2016 is de piste verlengd en is daarmee de steilste indoorpiste van Europa. De piste is geschikt voor ervaren skiërs en snowboarders. Een rode piste van 300 meter lang en heeft 2 sleepliften.
 • Kinderland: deze piste is geschikt voor de allerkleinsten. Een groene piste van 30 meter lang en te bereiken met een bandlift.

Ski- en snowboardles

Wist u dat er jaarlijks bij SnowWorld 148.000 uur aan ski- en snowboardles wordt gegeven door ruim 300 gediplomeerde instructeurs? U krijgt indoor de les onder de perfecte sneeuwcondities.

Boek nu één van onderstaande lessen of cursussen en ervaar het zelf!

 • Privéles skiën of snowboarden: een 55 minuten durende ski- of snowboardles waar u één op één les krijgt of samen met een groep vrienden of familie. Klik hier om een privéles te boeken of voor meer informatie.
 • Skicursussen: wilt u het skiën ervaren of uw techniek verbeteren? Bij SnowWorld bent u hiervoor aan het juiste adres. Volg een skicursus onder leiding van een professionele instructeur. Bekijk hier aan het aanbod aan skicursussen.
 • Snowboardcursussen: u krijgt op elk niveau les van de professionele instructeurs. Heeft u nog nooit op een snowboard gestaan of wilt u een nieuwe techniek onder de knie krijgen? Klik hier om een snowboardcursus te boeken die bij u past.
 • Proefles skiën of snowboarden: u maakt tijdens de proefles kennis met de basis van wintersporten. Een proefles (in groepsverband) duurt 55 minuten en is alleen geschikt voor beginners. Benieuwd wanneer de proeflessen plaatsvinden? Kijk op www.snowworld.com voor de data van de proeflessen.
 • Club SnowWorld: train het gehele jaar door als gevorderde skiër of snowboarder bij Club SnowWorld. Meld u aan via www.snowworld.com voor Club SnowWorld.
 • Ouder en kind snowboardles: wilt u uw kind laten snowboarden in de echte sneeuw? De Ouder & Kind snowboardles is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Benieuwd wanneer u kunt deelnemen aan deze snowboardles? Klik hier om de startdata te bekijken.

Eten & drinken

SnowWorld Zoetermeer heeft 2 restaurants. Op het zonneterras kunt u genieten van een verfrissend drankje of geniet van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant Monte Bianco.

 • Piste restaurant: een zelfbedieningsrestaurant waarbij u uitzicht heeft over de piste. In het restaurant kunt u genieten van een broodje, een kop soep, een snack of een warme maaltijd. Maar ook voor een warme drank met apfelstrudel kunt u hier terecht.
 • Trattoria Monte Bianco: het restaurant serveert smakelijke gerechten. Kiest u voor een verse pizza uit de steenoven of een zomers gerecht? Aan de kinderen wordt ook gedacht. Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer een tafel online via www.snowworld.com.

Ayers Rock Zoetermeer

Wilt u een unieke dag uit beleven? Ayers Rock staat garant voor een dag vol avontuur. U kunt namelijk survivallen over de outdoor hindernisbaan, het spectaculaire hoogteparcours beklimmen of kanoën over de wateren van het Buytenpark.

Benieuwd wat Ayers Rock Zoetermeer u nog meer te bieden? Neem dan snel een kijkje op www.snowworld.com.

Fitness & wellness

Bent u op zoek naar een plek waar u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt? Maar ook een plek waar u uw doelen behaald. Wilt u daarnaast sporten bij een exclusieve en complete healthclub bij u in de omgeving? Dan bent u bij SnowWorld Healthclub in Zoetermeer aan het juiste adres!

Meer weten over de SnowWorld Healtclub? Klik dan hier.

Prijzen

Heeft u binnenkort een bezoek aan SnowWorld Zoetermeer op de agenda staan? Bestel nu alvast uw tickets op www.snowworld.com. Wilt u jaarlijks meerdere keren skiën of snowboarden? Vraag dan een voordeelkaart aan.

Openingstijden

De actuele openingstijden van SnowWorld Zoetermeer kunt u bekijken op www.snowworld.com.

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren bij SnowWorld Zoetermeer. Op het parkeerterrein kunt u gebruik maken van 8 oplaadpunten voor elektrische auto’s van NL MAB. Voor het opladen van uw auto heeft u een kaart nodig. De kaart is niet gratis verkrijgbaar.

Bereikbaarheid

Auto

 • Vanaf Den Haag: neem de A12 richting Rotterdam/Utrecht/Amsterdam. Neem afslag Zoetermeer Centrum en ga bij de stoplichten linksaf de Afrikaweg op. Bij het tweede stoplicht van de Afrikaweg links voorsorteren en vervolgens bij het derde stoplicht linksaf de Amerikaweg op. Volg daarna de borden ’17 Buytenpark’. U komt eerst bij een stoplicht. Bij het stoplicht gaat u rechtdoor. Neem vervolgens de tweede rotonde rechts. Dit is de Buytenparklaan. Vervolgens neemt u de tweede rechts. U gaat hier een kleine heuvel over en komt vervolgens op het parkeerterrein terecht. Op het parkeerterrein kunt u uw auto gratis parkeren.
 • Vanaf Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag/Rotterdam. Bij het Prins Clausviaduct de A12 richting Utrecht/Zoetermeer. De verdere beschrijving wordt weergegeven bij vanaf Den Haag.
 • Vanaf Rotterdam: neem de A13 richting Den Haag. Bij het Prins Clausviaduct de A12 richting Utrecht/Zoetermeer. De verdere beschrijving wordt weergegeven bij vanaf Den Haag.
 • Vanaf Utrecht: A12 richting Den Haag – afslag Zoetermeer. Bij de stoplichten rechtsaf de Oostweg op. U gaat bij de rotonde links de Australiëweg op. Volg de Australiëweg, deze weg gaat over in de Europaweg. Europaweg door de tunnelbak volgen. Na de tunnelbak rechts voorsorteren en vervolgens recht afslaan de Amerikaweg op. Volg hierna de borden ‘wijk 17 Buytenpark’. Eerst komt u bij een stoplicht, hier gaat u rechtdoor. Hierna gaat u de eerste rotonde rechtdoor en vervolgens de tweede rotonde rechts. Dit is de Buytenparklaan. Vervolgens neemt u de tweede rechts. U gaat hier een kleine heuvel over en u komt op het parkeerterrein terecht. Parkeer gratis uw auto op het parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Vanaf station Zoetermeer kunt u met tram 3, 4, 16 en 17 naar tramhalte Voorweg laag of tramhalte Voorweg hoog reizen. Wandel vanaf de halte in 13 minuten naar de Buytenparklaan 30 (SnowWorld Zoetermeer).

Naast de tram kunt u gebruik maken van bus 30 en de RandstadRail. Bus 30 stopt bij bushalte Buytenparklaan.

Locatie

Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Tel: + 31 (0) 79 3202 202
E-mail: zoetermeer@snowworld.com
www.snowworld.com